Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Στα κάγκελα οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΝΔ με την «Πτωχή» παρέα του Σαμαρά


samaras-antonis-xairetismosΑποκαλυπτικό το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» κατά το οποίο ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Μπούρας, φυσικά κατ’ εντολή του Προέδρου του, ακολουθεί τακτική πληρωμών (ή μη πληρωμών) δύο ταχυτήτων, για τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές.

Η λογική είναι απλή, πληρώνονται οι φίλοι και γνωστοί στην ώρα τους (μαζί και τα μισθοφορικά blogs) και μάλιστα «παχουλά» και οι υπόλοιποι είτε μένουν απλήρωτοι είτε... αν πρόκειται για προμηθευτές ιδίως από την εποχή του Κώστα Καραμανλή ... να πάνε να πνιγούν. Δεν είναι λίγα τα «κανόνια» που έχουν ρίξει στην αγορά με .. προσωπικά κριτήρια ... και που έχουν φέρει σε απόγνωση επαγγελματίες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έχουν όμως ένα ακόμη λόγο να είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά των συνεργατών του Σαμαρά, όπως Μπούρα, Πτωχού, Λαζαρίδη, Παπαμιμίκου και λοιπών γνωστών... και δεν είναι άλλος από την απόφαση να ξεκινήσει περιοδείες η ΝΔ με σκοπό την προσωπική προβολή του Προέδρου της και τη διάσωση των συμβούλων του... εν μέσω αμφισβητήσεων για την ικανότητά του(ς) να διαχειριστεί την εκλογική συντριβή της ΝΔ, δηλαδή να παραιτηθεί.

Αυτή η περιοδεία-φίεστα που δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα για την επόμενη ημέρα της ΝΔ, συνεπάγεται ταυτόχρονα νέα τεράστια έξοδα, τη στιγμή που το προσωπικό παραμένει απλήρωτο, μήνες τώρα. Αναφέρουν πως θα επαναληφθεί το ίδιο έργο όπως και στις εκλογές, όπου δαπανήθηκαν θηριώδη ποσά την ώρα που οι εργαζόμενοι κυριολεκτικά πεινούσαν και ... πεινούν.
Το απλήρωτο προσωπικό της Συγγρού και οι ανά την Ελλάδα χρεοκοπημένοι συνεργάτες και προμηθευτές της ΝΔ, δεν ανήκουν στους φίλους της «Πτωχής» παρέας Σαμαρά... γιατί είπαμε για αυτούς λεφτά υπάρχουν!!!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr