Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αποκλειστικό: Ο υπέροχος Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε την κατά 35 χρόνια νεότερη & πανέμορφη τραγουδίστρια Ηρώ Σαϊα - κουμπάρα η Κατερίνα Παναγοπούλου












 
Ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε την αγαπημένη του τραγουδίστρια Ηρώ Σαϊα σε ένα ρομαντικό εκκλησάκι του Island της Βάρκιζας, δίπλα στην θάλασσα.

Κουμπάρα στον γάμο ήταν η πρέσβειρα του ''Ευ αγωνίζεσθαι'', Κατερίνα Παναγοπούλου.
Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, των λίγων αγαπημένων του φίλων (μεταξύ αυτών: Μάκης και Ρούλα Μάτσα, Κώστας και Νέλλη Βαρώτσου)  ο 76χρονος Σταύρος Ξαρχάκος σφράγισε το πολύχρονο ειδύλλιο του με την κατά 35 χρόνια νεότερη του αισθαντική ερμηνεύτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες του eirinika.gr η δεξίωση γάμου έγινε αμέσως μετά στον θαυμάσιο χώρο του Island που έχει δημιουργήσει ο Χρύσανθος Πανάς με πολύ μεράκι και με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

 Ο γάμος έγινε στις 12 το μεσημέρι αλλά κράτησε μέχρι της 7 το απόγευμα. Η Μαρινέλλα τραγούδησε προς τιμήν του φίλου της Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και η νύφη τα δικά της όμορφα τραγούδια. Η Ηρώ Σαϊα ξεχώρισε όταν εμφανίστηκε στην ''Σπείρα - Σπείρα'' του Σταμάτη Κραουνάκη το 2008. Από το 2012 όμως η νεαρή καλλιτέχνιδα με την μελωδική φωνή και την αέρινη σκηνική παρουσία ενεπλάκη σε ρομαντικό ειδύλλιο με τον αειθαλή γόη της μουσικής Σταύρο Ξαρχάκο. Σύντομα έγινε η μούσα του και άρχισαν να συνεργάζονται μαζί σε συναυλίες αλλά και επιλεγμένα νυχτερινά κέντρα. Με την σύζυγο, πλέον του Σταύρου Ξαρχάκου να δηλώνει τυχερή που στον καλλιτεχνικό της δρόμο βρέθηκε  ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες της δεκαετίας του '60.

Τους ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και μελωδικό.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου