Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Πίσω μας ο αριστερός λαϊκισμός, μπροστά ο διχασμός


loverdos-vouliΠίσω μας βρίσκεται ο λαϊκισμός και μπροστά μας ο διχασμός αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνομιλητές του. Ειδικά για το διχασμό που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αναφορά το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, χτες το βράδυ στη Βουλή, κατά τη συζήτηση σύστασης εξεταστικών επιτροπών για το Μνημόνιο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν αναζητά συναινέσεις αλλά συγκρούσεις. Οδηγεί την Ελλάδα σε πολιτικό αδιέξοδο, σε συνέχεια του οικονομικού.

Αναφορικά με το κακό σπυρί του αριστερού λαϊκισμού, ο Ανδρέας Λοβέρδος ασκεί εντονότατη κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση και με την τελευταία αποκάλυψη για την προμήθεια 500 εκ. ευρώ εξοπλιστικών προγραμμάτων, τις ώρες της οικονομικής ασφυξίας. Εκεί θυμίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πως όταν οι άλλες κυβερνήσεις προχωρούσαν σε συμφωνίες για την Ελλάδα ήταν προδότες, όταν το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι σωτήρες..


Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην υπουργός Παιδείας επισημαίνει πως η στάση της κυβέρνησης για σύγκρουση με όλους και με όλα εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγεί τη χώρα σε απομόνωση και σε κοινωνικές διαιρέσεις.

Μπροστά ο διχασμός ως φυσική συνέπεια του αριστερού λαϊκισμού που βρέθηκε σε αδιέξοδα, δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr