Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Α1 Κορινθίας: Αναζητούνται "τρίποντα" παραμονής για 5 στην αυριανή εμβόλιμη 29η αγωνιστική

http://content-aka.feed.gr/filesystem/images/20110304/engine/2011030400655_137624401_type11487.jpg
 Με την εμβόλιμη 29η και πρωτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται αύριο , Μεγάλη Τετάρτη , στις 4 το απόγευμα, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας Κορινθίας.
Το ενδιαφέρον της αγωνιστικής στρέφεται στις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει παραμονή στην κατηγορία και θα αγωνιστούν γιά να αποφύγουν  την 14η θέση ή ακόμα και τη μη επισφαλή 13η (σε περίπτωση μη εξασφάλισης ανόδου του ΑΟ Ζευγολατιού στην Γ  Εθνική κατηγορία) και  ακολουθλησουν  Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Α.Ο Σπαθοβουνίου στην Α2 κατηγορία.
Ο ήδη πρωταθλητής (νταμπλούχος) Α.Ο. Ζευγολατιού αγωνίζεται στα Αθίκια με τον τοπικό Τενεάτη, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 αντιμετωπίζει στον Συνοικισμό τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ στο "Κώστας Βυζάς", στο Δερβένι ο Αστέρας φιλοξενεί τη Θύελλα Πετρίου. Στη Νεμέα ο Παννεμεατκός υποδέχεται τον ήδη υποβιβασμένο Α.Ο Σπαθοβουνίου, ενώ  η Κόρινθος αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ τον ήδη υποβιβασθέντα Ηρακλή Ξυλοκάστρου και από ότι φαίνεται εξασφαλίζει , στο "παραένα" την παραμονή της στην κατηγορία. Δύσκολη έξοδο απέναντι στον Πανκαμαριακό, στο Ξυλόκαστρο κάνει και ο Κύψελος Κορίνθου αναζητώντας παραμονή, ενώ στους Αγίους Θεοδώρους  η τοπική ομάδα σε ενδιαφέροντα αγώνα θέλει   "τρίποντο" παραμονής απέναντι στον Ολυμπιακό Λουτρακίου , πού και αυτός  αναζητεί, όπως και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου , στην έξοδό του στο Βέλο , κόντρα στην τοπική Ελλάδα.

Α1 κατηγορία
Η 29η αγωνιστική

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ . 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 - ΠΕΛΟΠΑΣ 
 ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛ/ΣΤΡΟΥ