Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Αντεργατική επιλογή



Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Καταγγέλλουμε την αντεργατική επιλογή της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Οικονομικών,  να θέσει σε αργία συναδέλφους της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε  Τρίπολης, που έκαναν το αυτονόητο, δηλαδή, να θέσουν στο αρχείο υπόθεση επιβολής προστίμου σε παραδοσιακό κουρείο σε χωριό της κεντρικής ορεινής  Κορινθίας σε έλεγχο που είχε γίνει πριν πέντε (5) χρόνια.
Φαίνεται ότι η «αριστερή» Κυβέρνηση έτσι εννοεί τα περί «πάταξης της διαφθοράς», της «μηδενικής ανοχής» κ.λ.π
Με πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από τη μια, χαρίζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, σε λαθρέμπορους, φοροφυγάδες και  μεγαλοφειλέτες του Δημοσίου και από την άλλη, διώκει υπαλλήλους που με ανιδιοτελή σκοπό και διάφανο τρόπο, θέτουν και σωστά θέτουν στο αρχείο μια υπόθεση που δεν μπορεί κανείς να την εντάξει στις υποθέσεις της .... τεράστιας φοροδιαφυγής.
Καλούμε την Ομοσπονδία Π.Ο.Ε-Δ.Ο.Υ και τη Διοίκηση του Πρωτοβάθμιου Σωματείου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ των Νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας να σταματήσουν την ένοχη σιωπή τους, να πάρουν ξεκάθαρη θέση υπέρ των συναδέλφων που διώκονται, να απαιτήσουν και να διεκδικήσουν με όλα τα μέσα, σε όλα τα επίπεδα (παραστάσεις, δελτία τύπου, συνεντεύξεις κ.λ.π) για να ανακληθεί η δίωξη των συναδέλφων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. 

6  Απρίλη  2015 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ