Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Bild: Η Ελλάδα επεξεργάζεται σενάριο πρόωρων εκλογών

Bild: Η Ελλάδα επεξεργάζεται σενάριο πρόωρων εκλογών
Συνεχίζεται το «μπαράζ» δημοσιευμάτων για την Ελλάδα από τη γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία ισχυρίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται σενάριο πρόωρων εκλογών.

Η λαϊκιστική εφημερίδα βασίζει το ρεπορτάζ της σε Έλληνα υπουργό, ο οποίος δεν κατονομάζεται, και φέρεται να δήλωσε ότι το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοιχτό καθώς η χώρα δεν έχει «τίποτα να χάσει».

«Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμείνει σταθερή στις θέσεις της πρέπει να αντισταθούμε γιατί ο ελληνικός λαός μας στηρίζει» ανέφερε, σύμφωνα με την Bild, ο Έλληνας πολιτικός.

Η γερμανική εφημερίδα τονίζει ότι οι…σκέψεις αυτές της ελληνικής κυβέρνησης γίνονται εν μέσω κρίσιμων συνομιλιών για νέα οικονομική βοήθεια προς τη χώρα.

Μάλιστα τονίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται 40% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και σε περίπτωση εκλογών πιθανώς να κέρδιζε με αυτοδυναμία.

«Νέες εκλογές στην Ελλάδα θα αποτελέσουν ένα δημοψήφισμα για το Ευρώ και η σίγουρη επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε Grexit» είπε στην εφημερίδα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αλεξάντερ Γκράφ, σχολιάζοντας την πιθανότητα εκλογών στη χώρα μας.