Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ζαχάρω: Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με λεία άνω των 35.000 ευρώ

gourgoulisΉξεραν πότε θα χτυπήσουν οι δράστες διάρρηξης σε επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστικής στη Ζαχάρω. Την ώρα που οι πιστοί έκαναν Ανάσταση, οι διαρρήκτες αναζητούσαν τη δική τους. Και τη βρήκαν στο “πρόσωπο” ενός χρηματοκιβωτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι δράστες “χτύπησαν” το βράδυ της Ανάστασης σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Ανέβηκαν στον ημιώροφο της επιχείρησης και παραβίασαν την εξωτερική πόρτα. Στη συνέχεια μπήκαν στα γραφεία και χωρίς να ψάξουν ή να ασχοληθούν με κάτι άλλο, κατευθύνθηκαν στο χρηματοκιβώτιο που ήταν πακτωμένο στον τοίχο. Κατάφεραν να το αποκολλήσουν και να το πάρουν μαζί τους.
Το πρωί της επόμενης ημέρας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πήγε στα γραφεία και διαπίστωσε τι είχε συμβεί. Αμέσως κατήγγειλέ το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου
Οι δράστες σίγουρα ήξεραν ποιος ήταν ο στόχος τους. Το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Εκεί βρισκόντουσαν  15.000 ευρώ σε δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50, 4500 ευρώ σε μικρότερα χαρτονομίσματα και 1500 ευρώ σε κέρματα. Ακόμα βρήκαν και πήραν κοσμήματα της οικογένειας του ιδιοκτήτη αξίας 10.000 ευρώ καθώς επίσης και τραπεζικές επιταγές. Οι δράστες πάνω στο γραφείο της επιχείρησης βρήκαν ακόμα το ποσό των 5000 ευρώ. Έτσι η συνολικά λεία τους σε αξία έφτασε τις 36.000 ευρώ.