Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Μετά από πέντε χρόνια άνισων αγώνων μερίδας του λαού  και την αποστράγγιση των Κρατικών Ταμείων η ύπουλα μεθοδευμένη χρεοκοπία της Ελλάδας αποτελεί εθνικό έγκλημα.
Με τρις ευρώ από την ΕΚΤ και δις ευρώ από το ΕΣΠΑ κάθε σκέψη και συζήτηση για απομόνωση της χώρας και φτωχοποίηση του λαού υποκρύπτει εθνικό ξεπούλημα σε σκοτεινές δυνάμεις με αντάλλαγμα.
Ο κ.Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας εδώ και δύο μήνες, αρνείται να κλείσει το διεθνές θέμα της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας για άγνωστους λόγους. Αρνείται και αυτός να μεταρρυθμίσει τη χώρα ουσιαστικά εις όφελος του λαού. Τι είναι αυτό που περιμένει και θεωρεί ότι ασκεί εθνική πολιτική στερεύοντας τράπεζες και αποθεματικά ταμείων και οργανισμών,  είναι άγνωστο και αν απαιτηθεί θα φανεί στο μέλλον.
Το εθνικό έγκλημα συγκάλυψης λαθρεμπόρων και μιζαδόρων οφείλει να τερματιστεί από κάποιον Έλληνα Πρωθυπουργό επιτέλους, υπηρετώντας την λαϊκή βούληση για ελευθερία και ανάπτυξη.
Αν δεν είναι αποφασισμένος ο κ.Τσίπρας με τους υπουργούς του να το πράξει με έργα και όχι μόνο με λόγια να παραμερίσει άμεσα για να βρει η ιστορία μας έναν άξιο αντικαταστάτη του. 
Η ρήξη δεν μπορεί να είναι με τους χρηματοδότες με το ζεστό ρευστό της ζωής μας αλλά με τις βδέλλες της ελληνικής οικονομίας και τον μαέστρο τους.
Η λίστα των μεταρρυθμίσεων πρέπει να έχει μαζί και τα κατασχετήρια της λίστας Λαγκάρντ αλλιώς ο λαός θα ταχθεί νομοτελειακά απέναντι στους Εφιάλτες της πατρίδας μας που θα τον οδηγήσουν στις ουρές των ΑΤΜ, στα δελτία της κατοχής και στους βασικούς μισθούς των υπολοίπων βαλκανικών χωρών.
Στείλτε τη λίστα και να είναι και καλογραμμένη, αλλιώς η εξαπάτηση της 25ης Ιανουαρίου 2015 θα θυμίσει γρήγορα τη δίκη του '22...
 
thedayaftergr.blogspot.gr