Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Δεν έχουν εντολή να κάνουν τη χώρα άνω – κάτω


loverdos-vouliΗ λεηλασία που πραγματοποιείται τις τελευταίες εβδομάδες σε ταμεία, αποθεματικά και όπου υπάρχει δημόσιο χρήμα, αποτελεί μείζον εθνικό ζήτημα και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αναφέρει σε στενούς συνεργάτες του ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Επί τούτου, σημειώνει πως ίσως να βρεθούμε προ τραγικών εξελίξεων, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί ένα μονοπάτι που δεν γνωρίζουμε που θα βγάλει. Ή καλύτερα, οδηγεί μαθηματικά στην καταστροφή αφού στηρίζεται σε υποθέσεις εργασίας, οι οποίες καταρρίπτονται η μία μετά την άλλη.

Για το λόγο αυτό πραγματοποίησε σχετική ερώτηση προς τον Υπ.Οικονομικών και προς όλους τους υπουργούς που εποπτεύουν φορείς του Δημοσίου για να αποτιμηθεί σε ποιο βαθμό, το ευρύτερο Δημόσιο έχει «δανείσει» το κράτος, για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τους δανειστές.

Ο τέως υπουργός Παιδείας, αναλαμβάνει θεσμικές πρωτοβουλίες για να φρενάρει τον κατήφορο και συνομιλεί με όλους εκείνους που πρέπει να πιέσουν την κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγουμε τον όλεθρο.

Το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να κάνει τη χώρα άνω – κάτω και σε καμία περίπτωση σκοπός δεν είναι να καταρρεύσει η Ελλάδα για να αποδειχθεί πόσο επικίνδυνη πολιτική ακολουθεί. Δεν πρέπει να του το επιτρέψουμε, δηλώνει..
Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr