Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "κράζει" τον Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ `κράζει` τον Τσίπρα για τα βουλευτικά αυτοκίνητα 
O βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλος με μία ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε πως σίγουρα δεν είναι από τους βουλευτές που δεν θέλησαν βουλευτικό αυτοκίνητο, αφήνοντας μάλιστα αιχμές και για την εντολή του πρωθυπουργού.
Με μία ανάρτησή του στο Facebook απαντά γιατί δέχθηκε τελικά το βουλευτικό αυτοκίνητο, αγνοώντας την εντολή του πρωθυπουργύ, Αλέξη Τσίπρα και την δυσαρέσκεια του Μαξίμου.
Ο βουλευτής από την Καστοριά υπεραμύνεται της απόφασής του να πάρει βουλευτικό αυτοκίνητο, λέγοντας πως "εχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στο νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει "εκτός έδρας" να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;".

Αυτό που δεν διευκρινίζει στην ιστοσελίδα του είναι για το εάν εκτός από το βουλευτικό αυτοκίνητο, θέλει στέγη και τροφή, όπως αναφέρει.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά επιτέθηκε και εναντίον του πρωθυπουργού με αφορμή την εντολή που έδωσε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην λάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο. Είπε συγκεριμένα πως δεν συμμετέχει σε αρχηγικό κόμμα και δεν εκτελεί προσωπικές εντολές κανενός. 


newesit.gr