Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Η θλιβερή ομαδούλα της Συγγρού κατά Δένδια και Ντόρας γιατί ..δεν "λάτρεψαν" το καθεστώς της Βόρειας Κορέας


voreios-koreaΠροκαλεί και πάλι η θλιβερή ομαδούλα της Συγγρού, που αφού κατάφερε να προκαλέσει την ιστορική εκλογική πανωλεθρία της ΝΔ και του προέδρου της  Αντώνη Σαμαρά, με την καταστροφική καθοδήγηση του πρώην πρωθυπουργό κατά την προεκλογική περίοδο, τώρα αποφάσισε να αποδείξει ότι δεν μπορεί να τηρήσει ούτε τα προσχήματα.  

Σε ένα απίστευτης εμπάθειας κείμενο το antinews.gr, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι αποτελεί το επίσημο «δημοσιογραφικό» όργανο της συγκεκριμένης ομαδούλας των παρείσακτων, καταλογίζει στη Ντόρα Μπακογιάννη και στο Νίκο Δένδια  «σχέδιο συνομωσίας» επειδή, λέει, δεν σηκώθηκαν όρθιοι να χειροκροτήσουν τον Αντώνη Σαμαρά κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ!
Ζήλεψαν δηλαδή το καθεστώς της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν, όπου η απουσία «ζήλου» κατά το χειροκρότημα στον «λαοφιλή ηγέτη» τιμωρείται με φυλάκιση και καταναγκαστικά έργα! Ας γνωρίζουν οι ανιστόρητοι «νεοφώτιστοι», οι οποίοι μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν αντίπαλοι της ΝΔ, ότι ούτε καν στο απεχθές ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ ισοδυναμούσε με εξόντωση το να μην χειροκροτήσεις με ενθουσιασμό τους αξιωματούχους του,  αν δεν συνδυαζόταν αυτό με άλλες κατηγορίες.         

Πέρα από την συγκεκριμένη πρακτική που προκαλεί τεράστια εντύπωση, καθώς είναι ενδεικτική της «χαφιεδίστικης»  νοοτροπίας συγκεκριμένων  ατόμων (τα οποία την ώρα της ομιλίας του αρχηγού τους προσέχουν ποιος δεν χειροκροτεί!) είναι  αξιοσημείωτο ότι για την ίδια ομαδούλα κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει από το περιεχόμενο της τοποθέτησης Σαμαρά, παρά την εντονότατη κριτική που ασκεί σε αυτήν αλλά και στη γενικότερη στρατηγική  σήμερα ο κεντροδεξιός Τύπος.
Είναι άλλωστε η ίδια παρείσακτη ομάδα που χωρίς κανένα σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της ΝΔ  την οδήγησε στα χαμηλότερα ποσοστά  της και στις μεγαλύτερες ήττες της ιστορίας της.  Και είναι η ίδια ομαδούλα που απομόνωσε τον κ. Α. Σαμαρά από κάθε φωνή λογικής και ευθύνεται κατά μεγάλο μέρος για τη δεινή ήττα.        
Και αν πραγματικά θέλει να αποδείξει ότι έλαβε το μήνυμα των εκλογών ο Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός,  από εκεί πρέπει να ξεκινήσει: Να πάρει το σκουπόξυλο και να πετάξει εδώ και τώρα την ομαδούλα και το antinews έξω από την Συγγρού, διασώζοντας έστω και με αυτό τον τρόπο την υστεροφημία του.
Είναι αρκετή η ζημιά που έκαναν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη,  με τις εμμονές τους  και την ιδεοληψία τους!!
Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr