Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Το διαβρωμένο από τον εχθρό "Σύστημα Εξουσίας Εκφοβισμού και Ελέγχου (Στρατός, Αστυνομία, Κράτος, ΜΜΕ κ.λπ.)" μνημονεύει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ.Θεοδωράκης πριν συναντήσει τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας κ.Τσίπρα και του προτείνει τη μυστική λύση, που γνωρίζει μόνο αυτός, για τα δεινά της χώρας.
Ο κ.Θεοδωράκης επιδιώκει προφανώς με την παρέμβασή του να ανατρέψει τις αποφάσεις των 19 χωρών της Ευρωζώνης στο τελευταίο Eurogrοup, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και μέσω Κοινοπραξιών που δεν αποκαλύπτει, σε έναν παγκόσμιο χάρτη που έχει αλλάξει αλλά δεν λέει ξανά το πώς στον απλό λαό, να ανατρέψει προφανώς τις ήδη ειλημμένες αποφάσεις για το συμφέρον του λαού της εκλεγμένης Κυβέρνησης που τον εκπροσωπεί δημοκρατικά.
Είναι πράγματι ζητούμενο πού διαφωνεί ο κ.Θεοδωράκης με την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου πετρελαίου και καπνού, την διάλυση της διαπλοκής, την κατάσχεση της φοροδιαφυγής. 
Είναι ευτυχές πως ο κ.Θεοδωρακης έχει τα δις ευρώ που χρειάζεται η χώρα για να υπάρξει, να λειτουργήσει ομαλά και με ασφάλεια και κυρίως να περιθάλψει τους αρρώστους της.
Γιατί αν δεν τα έχει και προκρίνει άλλες λύσεις, χωρίς να ηγείται, σε Κυβέρνηση και λαό, μάλλον θυμίζει με όλο τον σεβασμό κάποιους προσφάτους ευτραφείς ηλικιωμένους κυρίους που εξαγόραζαν ποδοσφαιρικές ομάδες, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα μέχρι την ώρα της υπογραφής, εξαφανιζόμενοι με ασυλία.
Κρίμα που το χάρισμα της μουσικής σε κάποιους δεν ακολούθησε και το χάρισμα της πολιτικής
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να μην θρηνήσουμε και άλλες χαμένες ζωές κυνηγώντας οράματα, νηστικοί. 
Ας κάνουν στην άκρη οι λαθρέμποροι και κάθε λογής αχυράνθρωποι, επίσημοι και σκοτεινοί, να έρθουν οι άνθρωποι της προκοπής, οι νέοι μας.
Δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, στην αποδοχή της ανωμαλίας για την αποπλάνησή μας.
Μας βλέπουν παγκοσμίως και μας λοιδορούν όσο επιμένουμε στην άλλη λύση της απατηλής λαθροζωϊας.
Δεν χρειάζονται άλλοι ταχυδρόμοι σωτήρες... 
 
thedayaftergr.blogspot.gr