Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Παραίτηση Καραούζου με αιχμές από τον Αστέρα Δερβενίου "O Aστέρας εξακολουθει να εχει δυνατοτητες και ικανοτητα να φτασει ψηλα,ομως τον δυσκολευουν η συμπεριφορα των προπονητων της εξεδρας.."

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Γιώργος Καραούζος από τον πάγκο του Αστέρα Δερβενίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να την κάνει αποδεκτή και να ευχαριστεί τον έμπειρο τεχνικό για την προσφορά του, τον ένα χρόνο περίπου που βρέθηκε στην ομάδα.
Οι ακριβείς λόγοι της αποχώρησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά πιθανότατα έπαιξε ρόλο και το αποτέλεσμα με τον Πανκαμαριακό και γενικότερα τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση.
Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας του Δερβενίου, αναζητούν τον αντικαταστάτη του και ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας Δερβενίου:
«Το Δ.Σ. του Συλλόγου ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, την οποία υπέβαλε μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα με τον Πανκαμαριακό ο κ. Γιώργος Καραούζος. Το Δ.Σ. τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο Σύλλογο, για όσο διάστημα ο κ. Καραούζος συνεργάστηκε μαζί μας».

Σε δηλώσεις του ο μέχρι χθές τεχνικός και παλιός ποδοσφαιριστης του Αστέρα, Γιώργος Καραούζος τόνισε: 
"O Aστέρας εξακολουθει να εχει δυνατοτητες και ικανοτητα να φτασει ψηλα,ομως τον δυσκολευουν η συμπεριφορα των προπονητων της εξεδρας που την θελουν να παιζει με το ποδοσφαιρο της εποχης τους, βριζουν παικτες και τους προτρεπουν να βγαλουν τισ φανελες, καποιος που ματωνε την μπαλα,και δημιουργουν τις συνθηκες ο καθε ασχετος και μυρωδιας να βριζει τον καθε προπονητη , να τον ακουνε και να μην αντιδρουν εστω για ξεκαρφωμα,χωρις καλες σχεσεις με ΕΠΣ κοντρα με τη διαιτησια και ποδοσφαιρικο πολιτισμο απεναντι στους παικτες,τους παραγοντες και τους αντιπαλους, ειχαμε αραγε τυχη;τελος παντων ευχαριστω ολους τους παικτες για τη συνεργασια τους,απολαυσα καθε στιγμη,τους παραγοντες που με στηριξαν και τους φιλαθλους που με πιστεψαν,δεν αρκει να εισαι οικονομικα τακτοποιημενος,αλλα και να σεβονται και την προσωπικοτητα σου σαν ανθρωπος πρωτα και σαν προπονητης..."