Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η Ντόρα παίρνει κεφάλι στην Α’ Αθήνας για τη ΝΔ

dora-bakogianni-sygkentrosiΗ προεκλογική μάχη της Ντόρας Μπακογιάννη κάθε άλλο παρά τηλεοπτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν αφήνει σπίτι για σπίτι.. μαγαζί για μαγαζί που να μην επισκεφτεί.

Η άλλοτε Δήμαρχος Αθηναίων γνωρίζει κάθε γωνιά της πόλης της. Ακόμη και τις περιόδους που δεν κατείχε κυβερνητικό αξίωμα, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν στην πρώτη γραμμή για τα καυτά θέματα της πρωτεύουσας όπως επιχειρηματικότητα, τουρισμό και ασφάλεια.

Παρότι από τις πιο σκληρές επικρίτριες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά, η πρώην υπουργός εμφανίζεται στις κομματικές μάχες πολύ «σκληρή». Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Μάχεται για να μην γυρίσει η Ελλάδα στο εφιαλτικό 2012 όπως αναφέρει.

Η Ντόρα είναι από τις εκπροσώπους της ΝΔ στην Α’ Αθήνας που προτάσσει τη σημαία της παράταξης πολύ περισσότερο από άλλους που άνευρα και διπλωματικά αφήνουν την υπουργική τους δημοσιότητα να «καθαρίσει» στις εκλογές.
Κάποιοι από αυτούς φαντάζονται τον εαυτό τους, ως υπουργούς σε μία μελλοντική συγκυβέρνηση. Όμως τη μάχη ..για να μπορούν αυτοί (κυρίες και κύριοι) να ελπίζουν.. τη δίνει η Ντόρα, γι αυτό και έρχεται μακράν πρώτη στις δημοσκοπήσεις.. Χωρίς κραυγές και λαϊκισμούς δίνει «μαθήματα» ορθολογισμού και εθνικής συνεννόησης.

Όλες οι πράξεις έχουν τις εξηγήσεις τους.. και οι δράσεις τις αντιδράσεις..!

Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.gr