Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Γιατί γελάνε όλοι με τη Φώφη;

gennimata-venizelos

Ζητάει την ψήφο στη Β’ Αθηνών, γιατί υπόσχεται πως την επομένη θα είναι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Άλλη μία περίπτωση Παπανδρεϊκού συνδρόμου από τη Φώφη Γεννηματά. Η κόρη του Γιώργου Γεννηματά είναι η περίπτωση της οικογενειοκρατίας. Που σήμερα μεταφράζεται σε αλαζονεία και υπεροψία.

Για να ενισχύσει αυτό το προφίλ της επομένης αρχηγού, «δίνει» παραπολιτικά, πως είναι πρώτη στις δημοσκοπήσεις ενώ είναι ..πρώτη από το τέλος. Ακόμη «δίνει» ως τελειωμένο τον Βενιζέλο.. Και μάλλον μαζί της γελάει πρώτα ο Βενιζέλος!

Έφυγε ο ΓΑΠ από το ΠΑΣΟΚ, και η Φώφη ονειρεύεται πως άνοιξε ο δρόμος για μία ακόμη οικογένεια να πάρει τη σκυτάλη.

Έλεος με τις ορέξεις αυτών που πιστεύουν πως τα κόμματα ανήκουν σε οικογένειες και σε φατρίες. Έλεος με αυτούς που επιβιώνουν πολιτικά με τις αναμνήσεις των σπουδαίων πατεράδων τους.

Τι κατάλαβαν όλοι αυτοί που ονειρεύονται ηγεσίες με μόνο προσόν το επίθετό τους;;


Δεν βλέπουν το Γιώργο με το τραγικό μόρφωμα του ΚΙΔΗΣΟ... που καταλαμβάνει ποσοστά χειρότερα από τον Κουβέλη.. Κανείς δεν ακολουθεί πια τα «επίθετα»... εκτός και αν .. αν υπάρχει κάποια ουσία.

Η κοινωνία ζητά ανθρώπους πρακτικούς που έχουν επιδείξει επαγγελματική και πολιτική επάρκεια.

Και η Φώφη δεν έχει τίποτα από τα δύο... η πολιτική της επάρκεια, έχει εξαντληθεί σε χαμόγελα.. χωρίς κάποιος να θυμάται έστω και μία συνεισφορά της στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Όσο αφορά την επαγγελματική της σταδιοδρομία.. αυτή είναι ανύπαρκτη... τουλάχιστον, έτσι δηλώνει η ίδια στο βιογραφικό της..

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr