Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ο εκλεγμένος δημοκρατικά πριν από δύο χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδας αναδεικνύεται ως η αιτία του κακού της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής  αποσταθεροποίησης της χώρας.
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τους εμπνευστές βιασμού του Συντάγματος της χώρας και της μετάλλαξης της Προεδρικής εκλογής σε πρόωρες Βουλευτικές εκλογές.
Κόντρα στο λαό και τις επιχειρήσεις που επιζητούν ηρεμία και προκοπή η 29η Δεκεμβρίου 2014 σηματοδοτείται ως ένα πρώτο ξεκαθάρισμα λογαριασμών των δύο κόσμων της Ελλάδας. Του κόσμου που θέλει να δικάσει τους μιζαδόρους της ζωής μας και του κόσμου που λαμβάνει τις δικαστικές αναβολές τη μία μετά την άλλη, για μία αθώωση μέσα σε μία εθνική καταστροφή.
Ο λαός πλέον αποτυπώνει την οπισθοχώρηση των δυνάμεων της συναλλαγής, "των κλεφτών που βρίσκονται ανάμεσα μας" όπως φώναξε και η συμπαθής κυρία στον κ.Τσίπρα στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο κ.Βενιζέλος εξαρτά πλέον την πολιτική του επιβίωση από την Προεδρική εκλογή και τον ίδιο τον κ.Παπανδρέου σε μία ειρωνεία της πολιτικής ιστορίας μας. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που απαρνήθηκαν την εμπιστοσύνη του λαού αποκηρύσσοντας το ίδιο το κόμμα τους οδεύουν στην πολιτική αποστρατεία τους ασύνταχτα. Οι συνθήκες τελικά δείχνουν ιδανικές για μία πολιτική αναζωογόνηση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με την υπαιτιότητα της εμμονής του κ.Τσίπρα σε μία εικονική πραγματικότητα.
Φυσικά δεν μπορούν να πάνε όλα στραβά για τους λαθρέμπορους της Ελλάδας και το εναλλακτικό σχέδιο, που αποτελούσε εξάλλου από την αρχή το κύριο, της πολιτικής εξαφάνισης του κ.Σαμαρά, έχει τεθεί σε ισχύ. Μπροστά στην ήττα του κ.Τσίπρα με την εκλογή Προέδρου ή την εκλογική του ήττα στις πρόωρες βουλευτικές εκλογές, η Κυβέρνηση Ειδικού Σκοπού ξεπηδά ως φωτοβολίδα στις δημοκρατικές διαδικασίες, πιστοποιώντας το ολιγαρχικό Πολίτευμα της χώρας.
Ένας Ειδικός Σκοπός που δεν είναι άλλος φυσικά από την οικιοθελή απομάκρυνση του κ.Σαμαρά και την αντικατάσταση του από κάποιον πιο συγκαταβατικό, πιο φοβικό. Ήδη σε έγκυρες εφημερίδες καταγράφονται ονόματα όπως του Επιτρόπου στις Βρυξέλλες κ.Αβραμόπουλου και δεν ξέρουμε ποιος άλλος θα επινοηθεί για να αποφευχθεί η πανωλεθρία των μπαχαλάκηδων και των εξουσιαστών της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο καθένας εκεί που ετάχθη και στις επόμενες ημέρες θα μετρηθούμε όλοι. Λαός και εξουσία. Ανεξάρτητοι βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων και δοτοί οικουμενικοί Πρωθυπουργοί. Το Α΄ ημίχρονο ξεκινά την 17η Δεκεμβρίου και όλοι διαλέγουν ομάδα. Ας δούμε αν και αυτό το ματς είναι στημένο ή θα κερδίσει ο καλύτερος. Οι Ευρωπαίοι στις κερκίδες είναι σίγουρο ότι απολαμβάνουν το θέαμα αφού στο τέλος του αγώνα αυτοί θα είναι οι κερδισμένοι και  οι Έλληνες διχασμένοι.

Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν και όποιος αντέξει. Ολιγαρχία εναντίον δημοκρατίας...
 
hedayaftergr.blogspot.gr