Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Επίκή αντροπή με Τσιπά στο Ξυλόκαστρο . ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3 - 2

http://i.ytimg.com/vi/fQ7Mj2VuQTE/maxresdefault.jpg
Στο Ξυλόκαστρο στο τοπικό ντέρμπι ο Πανκαμαριακός επικράτησε με ανατροπή, 3 - 2  επί του  Ηρακλή Ξυλοκάστρου και έφτασε τους 15 βαθμούς. Αντίθετα οι "πράσινοι" του Ξυλοκάστρου παραμένουν ουραγοί στη βαθμολογία , με συγκομιδή μόνο 5 βαθμών σε 11 αγώνες.
 Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ με τον Καλύβα, ενώ η ομάδα του Καμαρίου, με τον Ενό  σημάδεψε το δοκάρι.
Στην επανάληψη, ο Πανκαμαριακός υπερείχε και ισοφάρισε σε 1 - 1  με τον Τσιπά,  ενώ ο Τιάγκο με απευθείας  φάουλ σημείωσε ολική ανατροπή  στο σκορ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του .
Λίγο αργότερα όμως ο Μήτσης νίκησε τον Φραντζή, ισοφάρισε σε 2 - 2, για τον Ηρακλή δίνοντας νέο  ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Όμως οι παίκτες του Πανκαμαριακού δεν είχα πει την τελευταία τους λέξη, καθώς ο Νίκος Τσιπάς ήταν αυτός που με το 2ο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Φραντζής, Τουμπανάκης, Ραχανιώτης, Τακουμάκης, Σωτηρόπουλος, Τσάκα, Σκούρας, Ενό, Τσιπάς, Τιάγκο, Ντε Λούκας Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Καφαντάρης, Κλουτσινιώτης Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Παναγουλόπουλος, Καραβάς, Αλούσι, Μπελεσιώτης, Παπαδημητρίου, Καλύβας, Σκερπέτης, Κουρούμαλης, Πιέτρι, Πιλιαφάς Έπαιξαν και οι: Μήτσης, Σαρανταυγάς