Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ευημερία και Ανάπτυξη:Υπό το πρίσμα της Ηθικής ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΣΤΟ MONEY SHOW 2014

 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Money Show, υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής των επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 με 16:15 ,στην αίθουσα Σαντορίνη 6, στο ξενοδοχείο Hilton Athens, Βασιλίσσης Σοφίας 46 (απέναντι από το μετρό Ευαγγελισμός)

Εισηγητές:

- Λιανός Θεόδωρος,
Ομότιμος Καθηγητης Πολιτικής Οικονομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώην Πρύτανης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Διευθυντής του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) την περίοδο 2002 – 2004,Πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας την περίοδο 1981 – 1982.

- Ιωάννης Βαβούρας,
Καθηγητής Οικονομικής Πολιτικής στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, τέως Πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου.

- Δρακόπουλος Στάυρος,
Καθηγητής Μεθοδολογίας και Ιστορίας της Οικονομικής, στο τμήμα Μ.Ι.Θ.Ε., στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών


-Τασόπουλος Αναστάσιος,
Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και Καθηγητής Πληροφορικής στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

-Λεριού Ειρήνη,
Υποψήφια Διδάκτωρ Οικονομικής Πολιτικής και Ερευνήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

- Γάκης Αντώνης ,
Διδάκτωρ Περιβάλλοντος του Παντείου Πανεπιστημίου, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και Επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα

-Περεντίδης Σταύρος,
Καθηγητής στην Ιστορία των Θεσμών, στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου

- Καραπιδάκης Σοφοκλής,
υπεύθυνος του Προγράμματος Συμμόρφωσης και Ηθικής, της SIEMENS HELLAS.

-Κυβέλου, Χιωτίνη Στέλλα,
Επίκουρη Καθηγήτρια Χωρικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και Διευθύντρια Εθνικού Σημείου Επαφής ESPON


Σκοπός του συνεδρίου είναι να δούμε τι ειναι η οικονομική ευημερία στην οικονομική επιστήμη, ποια η σχέση της με την ηθική και πώς μέσα από την ηθική των επιχειρήσεων αλλά και την ηθική του δημόσιου τομέα οδηγούμεθα τελικά σε οικονομική ευημερία και οικονομική ανάπτυξη.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε και φέτος στην εκδήλωση μας στο Money Show, στέλνετε mail στη διευθυνση moshpa14@gmail.com  μέχρι αυτή τη Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με το όνομα σας, την ιδιότητα σας,το έτος σπουδών σας, το μαιλ σας και τον αριθμο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης απο την αρμόδια κοσμητεία και η είσοδος είναι δωρεάν.
 *Η Είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείτε να έχετε πριν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής.

Link για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής:http://www.imoneyshow.eu/index.php/el/ 


Με εκτίμηση,
ΕΛ