Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Ο Στύλιος υπέβαλε την παραίτησή του

STILIOS1

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, για την αήθη επίθεσή του στην Λιάνα Κανέλλη, την οποία απείλησε στην Βουλή ότι χρειάζεται… έναν Κασιδιάρη.
 
“Ήταν ένας ατυχής λεκτικός διαξιφισμός στον οποίο δόθηκαν λάθος ερμηνείες. Υπέβαλα την παραίτησή μου . Υποστηρίζω και στηρίζω την κυβέρνηση. Συνεχίζω να προωθώ τα θέματα της Άρτας και της Ηπείρου”, είπε ο κ. Στύλιος, υποβάλλοντας την παραίτησή του.
Νωρίτερα ο κ. Στύλιος σε δήλωση μεταμέλειας που έκανε τόνισε ότι δεν ήθελε να θίξει την βουλευτή του ΚΚΕ, ενώ παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος η αναφορά του στον Ηλία Κασιδιάρη του οποίου και καταδικάζει την συμπεριφορά.
Ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ευχαρίστησε μέσω Facebook τον Γιώργο Στύλιο για την συνεργασία, μετά την αποπομπή του ύστερα από την αήθη επίθεσή του στην Λιάνα Κανέλλη.
«Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Παιδείας και Βουλευτή Άρτας κ. Γιώργο Στύλιο για τη συνεργασία. Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι πολύ μεγάλο, έχει πολλή δουλειά και περιμένουμε τον νέο Υφυπουργό για να συνεργαστούμε μαζί του».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε το περιστατικό μεταξύ του Γιώργου Στύλιου και της Λιάνας Κανέλλη στην Βουλή.
«Όποιος τολμήσει να πει μια αυτονόητη αλήθεια για την αριστερά της Εκάλης, με τα πολλά λεφτά και το ύφος βαρύμαγκα, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι...» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟ του ΚΚΕ καταδικάζει την συμπεριφορά του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου, εναντίον της Λιάνας Κανέλλη.