Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Ο Παπαμιμίκος είπε “mea culpa” για το… αυτογκόλ με τις 100 δόσεις

papamimikos1

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος επέδειξε πολιτική γενναιότητα, και έδειξε ότι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος διατηρούν ακόμη… επαφή με το περιβάλλον και την κοινωνία, όταν με δημόσια σημερινή παρέμβασή του ομολόγησε το “mea culpa”, για το νέο αυτογκόλ με το θέμα των 100 δόσεων και τον ΕΝΦΙΑ.
Ένα ζήτημα που από χθες έχει προκαλέσει νέο, μείζον πρόβλημα στην κυβέρνηση, με τις κοινωνικές αντιδράσεις να καταγράφονται έντονες από το πρωί.
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήταν καλεσμένος του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, και μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:”Κάναμε λάθος. Μόνο όποιος δεν δουλεύει, δεν κάνει λάθη. Στην εφαρμογή του νόμου εντοπίστηκε το λάθος και διορθώνεται άμεσα. Η διορθωτική διάταξη που θα έρθει δε θα θίγει κανέναν από εκείνους που δε μπορούν να πληρώσουν.Απ’ την άλλη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος υπογράμμισε ότι η ρύθμιση για τις δόσεις είναι ορθή, καθώς έτσι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που προσφέρει στους πολίτες της την ευκαιρία να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, μέσα από 72-100 δόσεις.

ysterografa,gr