Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κυριάκος: Αμετανόητος ο Παπανδρέου

mitsotakis-kiriakos

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι οι πρακτικές του μοιάζουν με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού τόνισε ότι «ο κ. Παπανδρέου είναι αμετανόητος (…) έκτισε ένα λαϊκίστικο αφήγημα για να κερδίσει τις εκλογές του ‘09 και έσκασε στα χέρια του… Είναι πολύ θλιβερό όταν δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάποιος τα λάθη του, και ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός έθεσε στους πολίτες το δίλημμα για ομαλή έξοδο στις αγορές ή το ρίσκο να εμπιστευτούν ένα κόμμα χωρίς κανένα εναλλακτικό σχέδιο.
«Η ομοιότητα Παπανδρέου – ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, δεν αξίζουμε ως χώρα να βιώσουμε ξανά το 2010, να ζήσουμε τη μέρα της μαρμότας…» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Βάλτε τα ηχητικά κλιπ του κ. Παπανδρέου με αυτά που έλεγε προεκλογικά και αυτά που έκανε αφότου εκλέχτηκε… Να σας θυμίσω ότι ήταν στα κάγκελα στον Πειραιά για να αντισταθεί στην διαφαινόμενη επένδυση της COSCΟ» τόνισε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι «είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επιστροφή της τρόικας και στη συνεχεία η σύναψη συμφωνίας με τους δανειστές. Για να δανειζόμαστε με μεγαλύτερη ασφάλεια πρέπει να υπάρχει ένα πλαίσιο μεταρρυθμίσεων. Παρά πολλές από τις μεταρρυθμίσεις είναι αυτονόητες, πρέπει να είχαν γίνει με δική μας πρωτοβουλία».

ysterografa.gr