Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χρήστος Δημητρόπουλος: «Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Κορινθία σε μια Νέα Ελλάδα»

Εμφάνιση dim_mantas.jpg
Τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας γιόρτασε την Κυριακή το βράδυ η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, σε μια επιτυχημένη εκδήλωση με επίσημο προσκεκλημένο τον Κωστή Χατζηδάκη, βουλευτή της Β’ Αθηνών, πρώην υπουργό Ανάπτυξης και για χρόνια μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν όλοι οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών της Πελοποννήσου συμπεριλαμβανομένου και του Κορίνθιου κ. Χρήστου Δημητρόπουλου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλά στελέχη της Παράταξης της Ν.Δ. απ' όλη την Πελοπόννησο, να ανταλλάξει απόψεις σε θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας αλλά και να ενημερώσει τους ομολόγους του για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για την άρση του περιορισμού προσλήψεων των κληρικών μας, όπως άλλωστε δεσμέυτηκε δημόσια πριν από μόλις λίγες μέρες. 

Εμφάνιση dim_chatzidakis.jpgΕίχε επίσης ενδιαφέρουσα συνομιλία αλλά και γόνιμο διάλογο με τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη (με τον οποίον διατηρεί χρόνια φιλία) , τον Αντιπρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος κ. Δ. Καφαντάρη και τους πρώην και νυν Επικεφαλής της Ν.Δ. στο Νομό Μεσσηνίας κ.κ. Σ. Παναγιωτόπουλο και Π. Μαντά.

Εξέφρασε μάλιστα τον θαυμασμό του για την άρτια διοργάνωση και φιλοξενία που παρείχε η διοίκηση της ΝΟ.Δ.Ε και ο Πρόεδρος κ. Μαντάς, ενώ ανανέωσε το ραντεβού όλων για την Κορινθία και την Νομαρχιακή εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης της Ν.Δ., στις αρχές του Δεκέμβρη.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, ο Επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:


«Εκφράζω την ιδαίτερη ικανοποίηση μου για την επιτυχία της εκδήλωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας, όπως άλλωστε είχε τονίσει και επιδιώξει προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Περικλής Μαντάς.
Εμφάνιση dim_nodemessinias2.jpgΗ παρουσία του φίλου, συναγωνιστή και "ομολόγου" μου κ. Π. Μαντά σε θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας, δίνει σε όλους εμάς ένα παραπάνω κίνητρο να αποδειχθούμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στον απαιτητικό ρόλο τον οποίο μας έχουν αναθέσει οι πολίτες και τα μέλη της Παράταξής μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της κεντρικής εκδήλωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας και από την πλευρά μου θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα Συστράτευσης, Ομόνοιας και Ενότητας όλων των στελεχών μας, μπροστά στον κίνδυνο του διχασμού που επιδιώκει η αντιπολίτευση, της επικράτησης αυτών που νοσταλγούν τις χειρότερες στιγμές από το χθες, αυτών που υπονομεύουν το αύριο του Τόπου, που επαναλαμβάνουν το "λεφτά υπάρχουν" και όσων παίζουν πολιτικά παιχνίδια με τα όνειρα και τις ελπίδες των νέων παιδιών.

Εμφάνιση dim_nodemessinias1.jpg
Τρείς στόχοι ορίζουν την σύγχρονη ταυτότητα αλλά και την ψυχή της Παράταξης μας: Να κρατήσουμε τη Χώρα στα πόδια της, να την ενισχύσουμε συνεχώς και να ανοίξουμε νέους δρόμους για το μέλλον της.

Τις δυσκολίες των καιρών τις βλέπουμε. Δεν μας πτοούν όμως. Είμαστε μαθημένοι στις δυσκολίες.

Ενωμένοι δεν υπάρχει τίποτα να μην μπορούμε να πετύχουμε. Διαιρεμένοι ελάχιστα είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη Κορινθία σε μια Νέα Ελλάδα, αντάξια της Ιστορίας της, αντάξια του μέλλοντος που θέλουμε για τα νέα παιδιά του Τόπου μας.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μπροστά μας