Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Υποψήφιοι για πρόεδρος της Δημοκρατίας οι δύο αδερφές του Μάικλ Τζάκσον

Η διαπλοκή και η οικονομική δικτατορία στην χώρα, για να διασφαλίσουν πλήρως τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζών και της ελληνικής κοινωνίας και να προκαλέσουν τον εκφυλισμό του πολιτικού συστήματος, υποστηρίζουν την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων – ποταμιών και επιδιώκουν την διάλυση μικρών κομμάτων με τις γλυκές συνταγές τους και την ανακάλυψη νέων πολιτικών λιχουδιών.

Όπως ανακαλύψανε ένα κόμμα του Λιχούδη να δημιουργεί μία καινούρια κοινοβουλευτική ομάδα ενώ η συνεδριακή πρόταση της κοινωνίας της ΔΗΜΑΡ με 70% δεν ήταν αυτή, έτσι συνεχίζεται μία σύγχρονη αποστασία χωρίς να υπάρχουνε κοινωνικές αντιδράσεις για την εναλλαγή του κοινοβουλευτικού συσχετισμού στην Βουλή των Ελλήνων. Και όλα αυτά καθώς η χώρα τόσο καιρό βρίσκεται σε μία οικονομική αλλά και εθνική κρίση (που την είχαμε επισημάνει και στο παρελθόν) έχοντας  προβλήματα εθνικού χαρακτήρα και συμφερόντων με την Τουρκία στις διεθνές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή στην ανατολική μεσόγειο. Ενώ το Καστελόριζο και η Κύπρος θωρακίζονται από την στρατηγική του Ισραήλ, της Αμερικής, της Ρωσίας και των οικονομικών παραγόντων οι οποίοι στηρίζουν την εξόρυξη των πετρελαίων, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα και αλαζονικά και μοιράζει την οικονομική πίτα και τον εναπομείναντα πλούτο του λαού εις την οικονομική ελίτ της χώρας. Αυτοί λοιπόν, οι καλοί εκπρόσωποι της ελληνικής οικονομικής δικτατορίας, οι οποίοι  με την δύναμη τους διαχειριζότανε την κοινή γνώμη μέσα από τα μιντιακά τους κατεστημένα και χαρακτηρίσανε τον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο οι ίδιοι απολύσανε, ως έναν «Γιωργάκη άμυαλο», αυτοί λοιπόν με τους δωρισμένους εκπρόσωπους τους που έχουνε με το τσουβάλι το μυαλό, γιατί δεν βγάζουν την χώρα από το αδιέξοδο και από τα προβλήματα;
Αλλά ο ρόλος τους είναι η συναλλαγή τους και ετοιμάζουνε με τα μίντια τους να διορίσουνε και να στέψουνε στο ελληνικό δημοκρατικό πολίτευμα τις απόλυτες αδερφές της οικονομικής διαπλοκής, τις δύο αδερφές του Μάικλ Τζάκσον –όπως λέγονται στην λαϊκή κοινωνία- οι οποίες είναι οι χαρακτηριστικοί εκφραστές της οικονομικής δικτατορίας και του απόλυτου εκφυλισμού τους πολιτικού σκηνικού της χώρας. Γι’ αυτό θέλουν να διορίσουν για πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας την κυρία Μαριάννα και την κυρία Γιάννα (όποια τους κάτσει από τις δύο) για να μπορούν έτσι να ρυθμίζουν και να εκβιάζουν το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας. Αλλά όπως εκτίθενται τα πρόσωπα τους από τον μηχανισμό των ανανεώσεων τους από τους πλαστικούς χειρούργους έτσι θα προσβάλλουν και την Ελληνική Δημοκρατία νομίζοντας ότι την ανανεώνουν μέσω των πολιτικών πλαστικών χειρούργων.
Η Ελληνική Δημοκρατία δεν χρειάζεται να μαϊμουνοποιηθεί. Το πολιτικό σύστημα της χώρας έχει άξιους πολιτικούς άνδρες που μπορούν να το εκπροσωπήσουν. Ας σταματήσει ο εκβιασμός και ο βιασμός απέναντι στην Ελληνική Δημοκρατία.

Αριστείδης Διαμαντόπουλος
Αναλυτής Πολιτικής Ιστορίας