Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΧΑΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΛΕΕΙ …. ΟΙ ΡΟΜΑ!!



Η ενέργεια του προέδρου προκάλεσε την κατακραυγή ολόκληρου του χωριού
Όπως μας ενημέρωσε ο πρώτος εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος  με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  κ.Ανδρέας  Πούλος σήμερα το πρωί  ανήμερα της Εθνικής Επετείου έγινε ένα απίστευτο  και πρωτόγνωρο γεγονός στο Τ.Δ Λεχαίου του Δήμου Κορινθίων.
Συγκεκριμένα το τελετουργικό της ημέρας με την παρέλαση και την κατάθεση στεφανιών στο ηρώο της πλατείας της τοπικής εκκλησίας  τελείωσαν στις 11.30 .

Αμέσως μετά ο πρόεδρος του χωριού κ.Κουλούκης που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του Αλ Πνευματικού έδωσε εντολή  και εξαφάνισαν κυριολεκτικά τα στεφάνια που είχαν κατατεθεί στο Ηρώο.
Οι κάτοικοι που ήταν στους γύρω χώρους είδαν την ενέργεια αυτή του προέδρου και  το χαρακτήρισαν ως απρέπεια για την Εθνική μας Επέτειο και τους ώρες που σκοτώθηκαν  για την πατρίδα
 Τότε ο  σύμβουλος κ.Σπυρόπουλος ειδοποίησε τον πρόεδρο ότι η ενέργειά του έχει προκαλέσει την κατακραυγή όλου του χωριού και τότε ο κ.Κουλούκης έδωσε εντολή να επιστρέψουν τα στεφάνια μετά από μια ώρα περίπου δηλαδή στις 12.30 !
Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε από το Ηρώο του Λεχαίου με «φευγάτα» τα στεφάνια έχει  ληφθεί όπως μας ενημέρωσαν στις 12.10.
Ξέρεται ποιά ήταν η απίστευτη αιτιολογία που έδωσε ο πρόεδρος του χωριού για την πρωτόγνωρη αυτή ενέργειά του;
Τα  εξαφάνισε λέει από το Ηρώο για να μην τα κλέψουν οι ρομά!
Και καλά βρε πρόεδρε . Οι ρομά θα πήγαιναν παρουσία πλήθους κόσμου που βρισκόταν κοντά στο ηρώο και  μάλιστα αμέσως μόλις τελείωσε η τελετή για να κλέψουν τα στεφάνια;
Δεν περίμενες τουλάχιστον να φύγει ο κόσμος και να πάς να τα πάρεις αργά το μεσημέρι;
Αν δηλαδή ευσταθεί το σκεπτικό σου – ότι δηλαδή θα έκλεβαν τα δάφνινα στεφάνια οι ρομά  επειδή ήθελαν να ρίχνουν δάφνες στις φακές και στα άλλα φαγητά τους!!

sfedona.gr