Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Νέος τεχνικός στην Κόρινθο ο Γιάννης Δουβίκας

Νέος τεχνικός στην Κόρινθο ο Γιάννης ΔουβίκαςΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην  ομάδα της Κορίνθου, μετά την ήττα της στο Δερβένι, το περασμένο Σάββατο, από τον Αστέρα.
Με ανακοίνωσή της η δίοικηση του ΠΑΣ Κόρινθος γνωστοποίησε ότι ο νέος τεχνικός του συλλόγου για τα επόμενα 3 χρόνια, είναι ο Γιάννης Δουβίκας,ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Γιάννης Δουβίκας, θεωρείται από τους ανερχόμενους τεχνικούς, καθώς έχει περάσει με ιδιαίτερη επιτυχία από τους πάγκους ομάδων όπως ο Παναργειακός, η Ένωση Μιδεάς και  Ένωση Ερμιονίδας.
 Ο μέχρι πρότινος τεχνικός κ. Θανάσης Σταματόπουλος, θα παραμείνει ως γυμναστής στην ομάδα, με τον Γιάννη Δουβίκα να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Τενεάτη Αθικίων και σίγουρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει   η «Μπάρτσα» στις νίκες και να αφήσει πίσω την ήττα από τον Αστέρα Δερβενίου.
Στην Κόρινθο ευελπιστούν, πως δε θα χρειαστεί να γίνει και νέα αλλαγή προπονητή, καθώς αν και βρισκόμαστε μόλις στην 5η αγωνιστική, έχουν αποτελέσει παρελθόν οι Γιώργος Χορμής και Αντώνης Αυλωνίτης, ενώ ο Θανάσης Σταματόπουλος, όπως φάνηκε ήταν μια προσωρινή λύση, ως υπηρεσιακός.