Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Όργιο φημών για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου!

Antonis-Samaras-Kostas-Karamanlis

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, και το σημερινό τετ-α-τετ του Πρωθυπουργού με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οργιάζουν σε παρασκηνιακό επίπεδο οι φήμες για πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου να προχωρήσει σε επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η παραπάνω στρατηγική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδράζεται στη διαφαινόμενη αδυναμία της κυβέρνησης να βρει τους 180 βουλευτές που απαιτούνται για να εκλεγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, και στο Μέγαρο Μαξίμου φτάνουν μηνύματα από διάφορες πλευρές, εντός και εκτός Ελλάδας, ότι θα πρέπει να τερματιστεί η αβεβαιότητα.
Στην κατεύθυνση αυτή δείχνει και η πάγια θέση του Κώστα Καραμανλή για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ώστε είτε να εκλεγεί άμεσα ο διάδοχος του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εφόσον βρεθούν οι 180, είτε να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την άποψη αυτή διατύπωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αντώνη Σαμαρά και κατά τη χθεσινή συνάντησή τους σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

ysterografa,gr