Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου

Εμφάνιση 20140912_090720.jpg 
Συνάντηση σήμερα πραγματοποίησε με πρωτοβουλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας   κ.Πελοπίδας Καλλίρης με τον Διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου κ. Ιωάννη Άρχοντα όπου συζήτησαν θέματα του νοσοκομείου Κορίνθου και ευρύτερα θέματα για την κάλυψη των αναγκών της υγείας των πολιτών της Π.Ε Κορινθίας.
Ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η διοίκηση του Νοσοκομείου για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με το νέο προγραμματισμό δράσεων του νέου ΕΣΠΑ .
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορίνθιας διαβεβαίωσε τον Διοικητή ότι  η Περιφερειακή Ενότητα Κορίνθιας καθώς και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες τους , διότι ο στόχος είναι κοινός , καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες και κάλυψη των αναγκών όλων των πολιτών .
Ο Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου   κ. Άρχοντα να δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη και τους ανασφάλιστους και ο Διοικητής τον διαβεβαίωσε ότι θα καλυφθούν οι ανάγκες όλων».