Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Το «κεφάλι» του Αντώνη Σαμαρά επί πίνακι, ως άλλοι Τζιχαντιστές, ζητούν συντονισμένα ο ένας μετά τον άλλο προσδοκώντας την πτώση της Κυβέρνησης και της χώρας. Διακομματικά εκλογές απαιτούν και εισηγούνται οι γκουρού της ελληνικής πολιτικής σκηνής αδιαφορώντας για την κοινωνική θέληση.
Δημοσκοπήσεις εκτός τόπου και χρόνου διαδέχονται η μία την άλλη για μία υποθετική κάλπη, σε ένα υποθετικό θέμα, σε έναν υποθετικό χρόνο. Οι επιστήμονες που αδυνατούσαν τα βράδια των τελευταίων εκλογών διενεργώντας exit polls να ενημερώσουν την ελληνική κοινωνία για τα αποτελέσματα τώρα, μπορούν να διαπιστώσουν τι ψηφίζει ο κάθε Έλληνας και Ελληνίδα στις βουλευτικές εκλογές της ημέρας που διενεργούνται σε μέσα ενημέρωσης αμφίβολης μετοχικής σύνθεσης και ηθικής επιχειρηματικότητας.
Αρχηγοί πολιτικών κομμάτων όπως ο κ. Τσίπρας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και ο ομοϊδεάτης πλέον κ.Καμμένος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ζητούν την άμεση διενέργεια εκλογών και προφανώς την πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας διεθνώς. Επιχειρηματίες μέσων μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να ξεχρεώσουν τα τεράστια χρέη τους παραδίδοντας στις τράπεζες τις μετοχές τους και αναμένουν την αναμπουμπούλα για να χαρούν. Ο κ.Κουβέλης επιμένει να διαλύει το κόμμα του κατ’ εντολή προφανώς των πολιτικών δημίων του. 
Ο κ.Βενιζέλος λοξοκοιτά αλλά φοβάται. Η πολιτική αστάθεια της ακυβερνησίας θα φέρει συμφορές και στο τέλος αυτός που θα τις προκαλέσει θα πληρώσει την οργή του λαού...
Η Ελλάδα μόνο από έναν μικρό ή έναν τρελό μπορεί να σωθεί. Ο κ.Σαμαράς δεν είναι μικρός και στο χέρι του είναι αν θα αφουγκραστεί καλά την ελληνική κοινωνία το επόμενο δίμηνο και θα είναι αυτός που θα γράψει η ελληνική ιστορία. Αν δεν καταφέρει να "εκτελέσει" του "εκτελεστές" του θεσμικά, να κουρέψει την προβιά της χώρας, η Ιστορία θα τον ξεγράψει και θα ψάξει για κάποιον νέο, γεννώντας το αύριο με φυσιολογικό τοκετό.  Χωρίς τις καισαρικές τομές της μίζας.
Έναν οποιαδήποτε νέο. Όχι φυσικά τον κ.Τσίπρα, που δεν δικαιούται να κυβερνήσει επιδιώκοντας την ακυβερνησία…
 
thedayaftergr.blogspot.gr