Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΤΩΡΑ: Ξεκίνησε η δίκη με τις ενστάσεις για τους δημοτικούς συμβούλους 
Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε στο εκλογοδικείο Κορίνθου η εκδίκαση της ένστασης του Βασίλη Νανόπουλου κατά της εκλογής του Αλ Πνευματικού .
Η δίκη πραγματοποιείται σε αίθουσα του 1ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου.
Τόσο μέσα στην αίθουσα όπου εκδικάζεται η ένσταση όσο και στον διάδρομο του πρώτου ορόφου των δικαστηρίων  έχει δημιουργηθεί αδιαχώρητο από δεκάδες φίλους και των δύο πλευρών που έχουν πάει για να παρακολουθήσουν την δίκη αλλά κυρίως για να εκφράσουν την ηθική τους συμπαράσταση.
Οι προσφάτως τοποθετηθέντες σύμβουλοι της πλειοψηφίας σε έμμισθες θέσεις  αντιδημάρχων και μελών Δ.Σ Νομικών Προσώπων του Δήμου βρίσκονται όλοι εκεί στην…πρώτη γραμμή!
Εκεί και ο υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ αδερφός του δημάρχου Κορινθίων ο οποίος θεωρείται για την συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης και ο «αρχιστράτηγος» της εκλογικής μάχης που έδωσε ο μικρός του αδερφός
Γίνεται ανάγνωση των ονομάτων όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού Πνευματικού.
Μάρτυρες θα εξεταστούν μόνο για συγκεκριμένα σημεία της ένστασης.
Από την μεριά του Νανοπουλου ζητά από το δικαστήριο να εξεταστούν και ψηφοδέλτια που βρέθηκαν μαζί του ίδιου συνδυασμού (Νανοπουλου) Σύμφωνα με απόφαση του ΣΤΕ.
Ο δικηγόρος του Βασίλη Νανόπουλου αναφέρεται στους λόγους που οδήγησαν στην ένσταση δηλώνοντας την πίστη του πως το δικαστήριο θα εξετάσει τα ψηφοδέλτια πράγμα που αποδέχεται το δικαστήριο.
Ο δικηγόρος του Πνευματικού αρνείται να εξεταστούν τα διπλά ψηφοδέλτια λέγοντας πως πρέπει να απορριφθούν και οι μάρτυρες.
Παράλληλα λέει πως δε στοιχειοθετείται ο λόγος της ένστασης για τα άκυρα ψηφοδέλτια.
Όσον αφορά το γιατρό κ. Παππά λένε πως δεν υπήρχε πρόβλημα στη μεταδημοτευση.
Επίθεση υποστηρικτή του Πνευματικού στο Βασίλη Νανόπουλο με χυδαίες εκφράσεις μέσα στην αίθουσα.
Για το θέμα των φυλλαδίων και του νερού δήλωσαν ότι ήταν τρόπος πληροφόρησης του κοινού.
sfedona.gr - ekorinthos.gr