Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δρ. Αναστάσιος Γκιολής στις εργασίες του 10ου Πανελληνίου Επιστημονικού συμποσίου Γενικής Ιατρικής



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εργασίες του 10ου Πανελληνίου Επιστημονικού συμποσίου Γενικής Ιατρικής που  διεξάγεται στην Αθήνα από Τετάρτη 24 έως και Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 στους συνεδριακούς χώρους του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL.
Στο συμπόσιο διακεκριμένοι ομιλητές, ιατροί όλων των ειδικοτήτων , από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τις εμπειρίες τους σε μεγάλο ακροατήριο.
Πρόεδρος σε μια τέτοια ημερίδα, στο  και ο  συμπατριώτης μας Επιμελητής Γενικής Ιατρικής Νοσοκομείου Κορινθου  Διδάκτωρ Ιατρικής σχολής Αναστάσιος Γκιολής, με μεγάλες συμμετοχές και αναγνώριση στο πανελληνιο.

Εμείς βρεθήκαμε στο DIVANI CARAVEL, μιλήσαμε , με τον Δρ. Γκιολή, για το επίπεδο   πρωτοβάθμιας Υγείας στο Νομό Κορινθίας και φαίνεται πως το επίπεδο εξυπηρέτησης των συντοπιτών είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Οι νέοι γιατροί επιστήμονες είναι πολύ καταρτισμένοι και μαζί με τους έμπειρους συναδέλφους τους, κάθε μέρα προσπαθούν το καλύτερο είτε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου είτε στα Κέντρα Υγείας του Νομού Κορινθίας.
Εμείς γιατρέ μας σου ευχόμαστε πάντα χρήσιμος  για τον τόπο μας και τους συνανθρώπους μας, πρωτίστως.




ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ