Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: Ανασυγκρότηση, όχι (απλή) επανένωση της Κεντροδεξιάς

Antonis-Samaras-ekloges

Στην ανάγκη ανασυγκρότησης και όχι απλής επανένωσης της Κεντροδεξιάς στάθηκε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς με τη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στη “Real News”, χρησιμοποιοώντας ακόμη τους όρους Νέα Ελλάδα και Νέα Μεταπολίτευση.
“Δεν μιλάμε για απλή “επανένωση”. Μιλάμε για ανασυγκρότηση της παράταξης, με ηγετικό ρόλο, ώστε να οδηγήσει στη Νέα Ελλάδα, στην Ελλάδα της Νέας Μεταπολίτευσης. Αυτό ήδη άρχισε εξάλλου.
Και προφανώς θα ενωθούν δυνάμεις, και πρόσωπα που βρέθηκαν κάποια στιγμή “εκτός”. Ή που δεν ήταν ποτέ στο παρελθόν μαζί μας. Και τώρα νιώθουν κοντά μας.
Είναι προσκλητήριο για όλους εκείνους που πιστεύουν στις αρχές μας και στηρίζουν τη δύσκολη προσπάθειά μας, τώρα που δικαιώνεται και μπαίνει στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση της.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η πιο σταθερή και πιο συμπαγής δύναμη αυτή τη στιγμή. Κράτησε όρθια την Ελλάδα, και παραμένει συμπαγής και όρθια μέσα από τόσες δοκιμασίες. Πάνω σε αυτό το σπουδαίο κεφάλαιο πρέπει να χτίσουμε την επόμενη μέρα, συσπειρώνοντας όλους εκείνους που θέλουν να κάνουμε μαζί το άλμα προς τα μπρος.
Και, πιστέψτε με, είναι πολλοί και μέρα με τη μέρα γίνονται περισσότεροι. Θα το δείτε σε λίγες μέρες, που θα γιορτάσουμε τα 40 χρόνια μας”, επισημαίνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στη “Real News” ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.