Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έ(Χ)ασαν και οι δύο στη Λιβαδειά

Έ(Χ)ασαν και οι δύο στη Λιβαδειά
 Δημιούργησαν ευκαιρίες, σκόραραν, ωστόσο μετά το 1-1 Λεβαδειακός και Πανθρακικός παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό όταν ο Μπαϊκαρά έκανε εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα για τον Ιγκόρ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και αφού προειδοποίησαν με Μάντζιο και Ορτέγκα κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Βούκσεβιτς στο 36ο λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ορτέγκα στο 48. Ο Πανθρακικός απείλησε με την κεφαλιά του Έμποου στο 68ο λεπτό, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ και στο 76΄ όταν το σουτ του Ντιγκινί από εξαιρετική θέση πέρασε άουτ.
Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και αμφότεροι παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από 3 αγωνιστικές.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας(87' Γιακουμάκης), Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ(69' Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος)
: Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης(59' Ντιγκινί), Λαδάκης(46' Μεχία), Χασομέρης, Μορένο(85' Κάσες)