Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σκουπίδια, μόνο υλικά για χρήση...Ενημέρωση Σεπτεμβρίου




Από τις 10 Σεπτεμβρίου στην πόλη μας έχουν τοποθετηθεί από το RE:THINK κομποστοποιητές στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους, στην Τέντα, στην Αγία Τριάδα, στο ΚΕΦΙΑΠ (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) και στην οδό Μπουλούκου. Μέσα στις τελευταίες 2 εβδομάδες εγκαταστάθηκαν συνολικά οκτώ (8) νέοι κομποστοποιητές.
  • Αύριο Τετάρτη 24/9/14 έχει προγραμματιστεί τοποθέτηση νέου κομποστοποιητή στην οδό Αριστείδου και  εργαστήριο κομποστοποίησης στις 6μμ.
  • Ενώ την Πέμπτη 25/9/14 νέος κομποστοποιητής  θα τοποθετηθεί στο ΤΕΙ Καλαμάτας και το εργαστήριο θα γίνει στις 11πμ.
Από τους ήδη τοποθετημένους κάδους οι περίοικοι απολαμβάνουν εξαιρετικό κομπόστ για δική τους χρήση. Και  οι νέοι κομποστοποιητές λειτουργούν εξαιρετικά. Οι  δημότες, που τους επιμελούνται,  φροντίζουν προσεχτικά την ορθή λειτουργία του κάδου τους. Σύντομα θα έχουμε καλή παραγωγή κομπόστ και από τις νέες θέσεις.

Η ομάδα του RE:THINK από την επαφή της με τους πολίτες διαπιστώνει το έντονο ενδιαφέρον τους να ομορφύνουν την περιοχή τους και με αφορμή τους κάδους κομποστοποίησης. Οι σκέψεις τους είναι να φυτευτούν τα σημεία που βρίσκονται οι κομποστοποιητές. Προς αυτή την κατεύθυνση πέρα από τις ενέργειες των δημοτών θα χρειαστεί και αρωγή από Δήμο. Ευελπιστούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.rethink-project.gr καθώς και την σελίδα μας στο facebook.


Re:Think Newsletter media@rethink-project.gr