Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ο Θανάσης Αυγερινός γράφει στο Twitter για την επιστολή Γλέζου στον Πούτιν


Thanasis-AvgerinosΗ επιστολή του Μανώλη Γλέζου στον Βλαντιμίρ Πούτιν, για το εμπάργκο της Ρωσίας σε εισαγωγές ελληνικών προϊόντων, λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Μόσχας, προκάλεσε πλήθος συζητήσεων.
Ο ανταποκριτής του Mega στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, με μακρά γνώση των θεμάτων καταγραφή των εξελίξεων… χωρίς φόβο, παίρνει θέση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, και υπερασπίζεται την πρωτοβουλία του εμβληματικού στελέχους της Αριστεράς, και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
“Βράζοντας στο ζουμί της εθνικής μαλακίας μπορείς άνετα να κοροϊδεύεις την επιστολή Γλέζου στον #Putin. Όμως οι Ρώσοι τον έχουν εδώ & 10ετίες κατατάξει στην αιωνιότητα & στους λίγους σύγχρονους Έλληνες, που γίνονται είδηση. Τους αρκεί αυτό που έκανε στα νιάτα του. Αδιάφορα τ’άλλα.
Όταν ο #Putin απαντήσει στο Γλέζο με κανα δωράκι, τί θα πουν οι παραμυθάδες μας; Ότι τον είχαν βάλει σε επιτροπή διαπραγματεύσεων με Μόσχα;”, σημείωσε με νόημα στον  προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter  ο Θανάσης Αυγερινός.

υστερογραφα