Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Παπα-ρούπα

roupa-maziotis












Το πανελλήνιο έχει εκστασιαστεί από το βαθυστόχαστο κείμενο της Πόλας Ρούπας. Το πόνημά της, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως σκέφτονται οι εγκληματίες του βεληνεκούς Ρούπα, Μαζιώτη, Ξηρού και λοιπών ξεβρασμάτων της κοινωνίας.

Ποιοι είναι αυτοί; Ανθρωπόμορφα κτήνη, που πίσω από ληστείες, φόνους και κατά συρροή εγκλήματα κατά συμπολιτών τους, προσπαθούν με πρόφαση την οικονομική και ηθική κρίση, να δικαιολογήσουν το κάθε μορφής ανώμαλο εγχείρημά τους.

Κτήνη που ακολουθούν την καλοζωία του αστικού κώδικα και καμιά φορά θυμούνται όταν πρόκειται να κλέψουν.. και την αδικοχαμένη από την κρίση Ελληνική κοινωνία.

Κτήνη που επιθυμούν να επιβάλλουν τη δική τους καταστροφική εγκληματική τεμπελιά ως στάση ζωής απέναντι στη φορολογική βαρβαρότητα.

Μα ιστορικά οι τρομοκράτες – επαναστάτες, έφεραν μόνο αίμα και δυστυχία και τίποτα ποτέ δεν κατάφεραν. Διότι ποτέ δεν έπεισαν πως με το έγκλημα μπορούν να ανατρέψουν τα καθεστώτα που υποτίθεται πως πολεμούσαν.

Όλες οι μεγάλες ανατροπές έγιναν από μαζικές διαδηλώσεις και κοινωνικές «επαναστάσεις» και όχι από μεμονωμένους χαραμοφάηδες εγκληματίες που αγαπούν την βολεψιά του συστήματος που «πολεμούν».

.tokentro.gr
Η «κατίνα» Ρούπα λοιπόν, με ένα κείμενο παπα-ρούπα, πείθει μόνο τον εαυτό της, και πως τελικά δεν είναι τίποτε άλλο από μία κομπλεξική ανώμαλη εγκληματίας.

Η ειρηνική Ελληνική κοινωνία που καταδιώκεται από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία και κάθε λογής πολιτική ανικανότητα, παραμένει παγερά αδιάφορη στις ψυχανώμαλες ορέξεις των καθαρμάτων των οργανώσεων που βρίσκουν ηδονή με το ζεστό αίμα αθώων συμπολιτών μας.

Η ανατροπή και κοινωνική ισορροπία δεν θα έρθει με περισσότερο έγκλημα, αλλά με την εξάλειψη ακραίων πολιτικών που δίνουν άλλοθι σε αυτό.

Γρηγόρης Σταματιάδης

www.tokentro.gr