Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τριάρα η Παναχαϊκή επί του Πανηλειακού

Τριάρα η Παναχαϊκή επί του Πανηλειακού

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε η Παναχαϊκή στη σεζόν, επικρατώντας στην Πάτρα στο γειτονικό ντέρμπι του Πανηλειακού με 3-0 στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστές του Ντα Κόστα και Μαρουκάκη η ομάδα της Πάτρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά σε 300 περίπου φίλους της στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20', όταν έπειτα από σέντρα του Χαρτσιά, ο Αλβανός Άλμπι, στο ντεμπούτο του στην Παναχαϊκή, με κεφαλιά βρήκε στόχο,
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Παναχαϊκή, καθώς ο Μαρουκάκης έκανε το 2-0 στο 49'. Ο ίδιος παίκτης κατάφερε στο 52' να σημειώσει και το τρίτο γκολ της ομάδας του, περνώντας δύο αντιπάλου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοχρήστος (81' Πλέγας), Άλλα, Ντα Κόστα (76' Μαζιώτης), Άλμπι, Μπαλού, Ζλατκόφσκι, Μαρουκάκης, Χαρτσιάς (56' Χούσα)
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Λούκα Καβάλο): Γκίνης, Κολιός, Φουρτούνης, Δημητρουλόπουλος (54' Μπαξεβάνος), Δαλκίδης, Εμμανουήλ (85' Αλμπάνης), Νικολόπουλος, Γραϊκός, Κασνέτση, Κυριακάκης, Τσίτας (61' Μπουντόπουλος)