Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Περασε στους ομίλους ο Παναθηναϊκός

 

Μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο ο Παναθηναϊκός νίκησε και στην Δανία την Μίντιλαντ (2-1) και περιμένει να μάθει τους αντιπάλους του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ... χαλαρά στο παιχνίδι και επέτρεψε στην Μίντιλαντ να κάνει ό,τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 15 λεπτά. Στο 6΄ο Πράνιτς έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ στο 14΄ το σουτ του Χασάν πέρασε ελάχιστα άουτ.
Οι “πράσινοι” απείλησαν για πρώτη φορά στο 21΄όταν ο Ατζαγκούν βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Χάουγκαρντ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, ωστόσο δεν απειλούσαν με την ίδια συχνότητα και στο 54΄ο Νάνο με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.
Τρία λεπτά αργότερα η Μίντιλαντ προσπάθησε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο ο Κοτσόλης και το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψαν στον Σίστο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 62΄ο Μπούι έδιωξε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μπάγκαρτ και τελικά οι Δανοί δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 73΄. Ο Σίλντελνφελντ ανέτρεψε τον Χασάν μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Ιγκμπούν ευστόχησε από την άσπρη βούλα.
Η χαρά τους όμως κράτησε ελάχιστα, καθώς με την σέντρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού άλλαξαν εξαιρετικά τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Κλωναρίδη που μετά από ατομική προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χάουγκαρντ.
Το υπόλοιπο του ματς είχε διαδικαστικά χαρακτήρα με τους “πράσινους” να κρατούν με σχετική ευκολία τη νίκη και να παίρνουν την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-2.

Μίντιλαντ: Χάουγκαρντ, Λάρσεν (46’ Ονουάτσου), Λαούριντσεν, Γιένσεν, Ρόμερ, Σπαρβ (77’ Ιζούνα), Πόουλσεν, Άντερσον (59’ Ίγκμπουν), Λάρσεν, Σίστο, Χασάν.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες (69’ Δώνης), Λαγός (60’ Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Πράνιτς, Καρέλης (65’ Κλωναρίδης).