Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Από 4αρα σε 4άρα ο ΠΑΟΚ!

Καρέ στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ! (pics)Λίγες μέρες μετά την νίκη πρόκριση επί της Ζίμπρου με 4-0 ο ΠΑΟΚ πανηγυρίσε την πρώτη του νίκη και στο πρωτάθλημα επικρατώντας με το ίδιο σκορ του Πλατανιά στα Περιβόλια.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18΄ άγγιξε το γκολ με τον Κάτσε να στέλνει τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τύχεροι και ένα λεπτό αργότερα όταν από την σέντρα του Ρατς ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Σαλπιγγίδης αστόχησε από το... μισό μέτρο.
Τελικά οι παίκτες του Αναστασιάδη δικαιώθηκαν για την επιμονή τους στο 39΄ όταν ο Αθανασιάδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πλατανιά και μετά το κόρνερ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 52΄, όταν από την προσπάθεια του Σκόνδρα η μπάλα έφτασε στον Σαλπιγγίδη που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στον Πλατανιά, ο οποίος δεν μπορούσε να απειλήσει, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για αυτούς όταν στο 80ο λεπτό ο Τετέι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Κατσικά.
Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 82΄όταν ο Μακ με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-3.
Στο 86΄ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία για το γκολ της... τιμής αλλά το σουτ του Τόρες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 89΄ο Σκόνδρας νίκησε στο τετ α τετ τον Περιστερίδη για το τελικό 0-4.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Περιστερίδης, Μπανανα, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78' Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62' Τέτε), Ναζλίδης (58' Τόρες)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Κάτσε, Τζιόλης (76' Κατσικάς), Ρατς (84' Ποζατζίδης), Μαντούρο (28' λ.τρ. Τζανδάρης), Μακ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης