Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Διπλό... κορυφής – Πέρασε από το Βόλο ο Ατρόμητος


 Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Νίκης Βόλου στο “Πανθεσσαλικό” με την κεφαλιά του Φυτανίδη και έγινε η πρώτη ομάδα που έκανε το «2x2» στη φετινή Superleague.
Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και τις ευκαιρίες, αφού η Νίκη Βόλου δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μέσα στην έδρα της. Οι Περιστεριώτες έφταναν με αξιώσεις στα καρέ του Ταμπάκη, αλλά το σκολ ήρθε τελικά από “στημένη” φάση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Φυτανίδης -με κεφαλιά- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν το... πάνω χέρι στην αναμέτρηση και στο 35 έχασαν τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ναπολεόνι σούταρε σε τετ-α-τετ με τον Ταμπάκη, ο οποίος απέκρουσε για να πάει η μπάλα στη συνέχεια στο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ
Οι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά κενά της Νίκης προσπαθώντας να “καθαρίσουν” την αναμέτρηση, με ένα ακόμα τέρμα, αλλά ο Ναπολεόνι έκανε στο 70' δυο τα δοκάρια του στο ματς. Ο τερματοφύλακας της Νίκης "είπε όχι" και στον Τάτο στο 80' και στο 90'+2', ο Μέτσε σημάδεψε ψηλά στο 81' και το 0-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελης, Λάουξ, Μέτσε, Νικλητσιώτης (72' Σταμπολζίεφ), Μουζακίτης (71' Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62' Μάρτινς), Σκούρτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (77' Τάτος), Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Μπρίτο (66' Μπάλλας), Ναπολεόνι (87' Λαζαρίδης), Παπάζογλου.