Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Διέρρευσε το σενάριο του νέου "Πολέμου των Άστρων";

Star-Wars-The-Ancient-Fear

Twitter@EmOikonomidis
Η Δύναμη φαίνεται ότι δεν είναι στο πλευρό του J.J. Abrams… Ο σκηνοθέτης της νέας γενιάς ταινιών “Star Trek”, που επέλεξε να εγκαταλείψει το δημιούργημά του, για να αναλάβει τον ρόλο των παιδικών ονείρων του, ως σκηνοθέτης του νέου Επεισοδίου του “Πολέμου των Άστρων”, συναντά διαδοχικά εμπόδια στην καθημερινότητά του.
Μετά τη διαρροή φωτογραφιών από τις πρώτες μέρες των γυρισμάτων, και τον τραυματισμό του Harrison Ford, που οδήγησε στην αναβολή τους για μερικές εβδομάδες, ένα blog δημοσίευσε στοιχεία που υποστηρίζει ότι αποτελούν μέρος του σεναρίου του “Επεισοδίου 7″ του “Star Wars”, ως επικρατέστερος τίτλος του οποίου έχει ήδη ακουστεί το “Ancient Fear”.
Σύμφωνα με τις σχετικές αποκαλύψεις, η νέα ταινία επικεντρώνεται στην αναζήτηση του τελευταίου Jedi Knight, Luke Skywalker, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά τα γεγονότα της “Επιστροφής των Τζεντάι”, που σηματοδότησαν την πτώση της Αυτοκρατορίας.
Δυο νέοι βρίσκουν σε έναν απομακρυνσμένο πλανήτη το τραυματισμένο χέρι του γιου του Anakin Skywalker, κρατώντας ακόμη το φωτόσπαθο που του είχε δώσει ο Obi Wan Kennobi, στο πρώτο Επεισόδιο του θρυλικού διαστημικού έπους.
Στη συνέχεια, οι δυο νεαροί συναντούν τον Han Solo και τον Chewbacca, οι οποίοι και ξεκινούν την αναζήτηση του φίλου τους, ενώ σε έναν απομακρυσμένο παγωμένο πλανήτη, μια σκοτεινή δύναμη σχεδιάζει ένα όπλο μαζικής καταστροφής, μεγαλύτερης από εκείνης του Death Star να καταστρέφει έναν ολόκληρο πλανήτη.
Η είδηση περί διαρροής του σεναρίου προκάλεσε φρενίτιδα στα social media, καθώς ο “Πόλεμος των Άστρων” παραμένει το πιο πετυχημένο εμπορικά κινηματογραφικό εγχείρημα στην ιστορία, με φανατικούς φίλους από γενιά σε γενιά.

ysterografa.gr