Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Κώστας Καραμανλής – Νικήτας Κακλαμάνης: Συνάντηση για όλους και για όλα

download
Την προηγούμενη Δευτέρα και ώρα 13:00 την πόρτα του γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή πέρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης.
Η συνάντησή τους δεν εκπλήσσει κανέναν, αφού όπως είναι γνωστό ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι φίλος με τον πρώην Πρωθυπουργό και ένας από τους λίγους ανθρώπους που υπερασπίστηκε από τη πρώτη στιγμή με δημόσιες δηλώσεις του την περίοδο διακυβέρνησης του, όταν το σύστημα που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια προσπάθησε να τον αποδομήσει χρεώνοντας του την πορεία της χώρας προς τη χρεοκοπία.
Η σύναντηση, το αναλυτικό περιεχόμενο της οποίας δεν έγινε γνωστό ούτε καν στους στενούς συνεργάτες των δύο ανδρών, διήρκησε 1,5 ολόκληρη ώρα, κάτι που σημαίνει πως η συζήτηση αφορούσε τους  πάντες και τα πάντα.
Το μόνο που μπορέσαμε να μάθουμε (που επιβεβαιώνει και τις μέχρι τώρα πληροφορίες που είχαμε στο arouraios.gr για τις προθέσεις του πρώην Πρωθυπουργού) είναι πως ο Κώστας Καραμανλής δεν θέλει να ακούσει κουβέντα για την Προεδρία της Δημοκρατίας & πως παραμένει ενεργός στην κεντρική πολιτική σκηνή..
Οι ζυμώσεις στην κεντροδεξιά συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό & όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε σε μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων..

arouraios.gr