Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

'Η τέλεια ομορφιά'' απόψε στο Δερβένι

http://www.lifo.gr/uploads/image/594095/bella3.jpg 
Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι... μες τα θερινά τα σινεμά... με μοσχοβολιά από αγιόκλημα και γιασεμί... νύχτες μαγικές... νοσταλγικές!!! Στο πανέμορφο Δερβένι, με ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα, ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος Το διάλειμμα” , εδώ και λίγες ημέρες είναι και πάλι κοντά μας για 8η συνεχή χρονιά , όπου για τους καλοκαιρινους μήνες θα μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθήσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του
Το διάλειμμα” λειτουργεί για όγδοη χρονιά με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης,  Με πυξίδα την περσινή μεγάλη επιτυχία  συνεχίζει και φέτος να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά (ώρα 9:30 μ.μ.) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Δερβενίου.
,συνεχίζουμε να βλέπουμε σπουδαίες ταινίες στον θερινό κινηματογράφο-κόσμημα για την περιοχή.
Απόψε προβάλλεται το βραβευμένο με Όσκαρ αριστούργημα του Πάολο Σορεντίνο ''Η τέλεια ομορφιά'' με τον Τόνι Σερβίλο. Μια ταινία με Φελινικές επιρροές, που μας παραπέμπει στη ''Γλυκιά ζωή'' του μάγου του σινεμά.

Για να έχουν οι καλοκαιρινές νύχτες μας ακόμα περισσότερη μαγεία!