Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μαζιώτης, που δήλωσε «επαναστάτης» – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μέσω… Εφετείου

Nikos-Maziotis

Διήμερη προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Μαζιώτης από τον τακτικό ανακριτή που τον επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό για να του πάρει κατάθεση.
Ο συνήγορος του Μαζιώτη ζήτησε αυτήν την προθεσμία για να μελετήσει την δικογραφία και στην συνέχεια να μπορέσει να απολογηθεί ο πελάτης του.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο Μαζιώτης αρνήθηκε να καταθέσει και δήλωσε «επαναστάτης», ενώ επέμεινε στο να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.
Επίσης ο Μαζιώτης ζήτησε επίμονα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και να συνεχιστεί εκεί η θεραπευτική αγωγή του. Μάλιστα υπέγραψε με δική του ευθύνη το έγγραφο με το οποίο ζητά να πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό».
Στο αίτημά του οι γιατροί του νοσοκομείου  αλλά και η Αντιτρομοκρατική έδωσαν το «πράσινο» φως.
Ο Μαζιώτης μεταφέρεται στο νοσοκομείου του Κορυδαλλού, αφού πρώτα όμως μετέβη στο Εφετείο προκειμένου ο αρμόδιος εισαγγελέας Εφετών να εκτελέσει το ένταλμα που αφορά στην καταδίκη του για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα» σε 25ετή κάθειρξη κατά συγχώνευση καθώς και στην καταδίκη σε φυλάκιση 10 μηνών που του επιβλήθηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων.
Στο μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε έξω από τον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο Μαζιώτης.