Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Aγιασμός στον Αστέρα Τρίπολης



Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου  στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2014-2015 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Για πρώτη φορά ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο με τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας να παρακολουθούν με πίστη το μυστήριο και να ακούνε ευλαβικά τα λόγια και τις ευχές του Σεβασμιότατου για υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να φέρουν στη Αρκαδία ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Απευθυνόμενος προς την ομάδα του Αστέρα και με λόγια πατρικά ο Μητροπολίτης, τους συνεχάρη αρχικά για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EUROPALEAGUE και την ανοδική πορεία που έχει κάθε χρόνο η ομάδα, ενώ στη συνέχεια τους ευχήθηκε υγεία, πολλές επιτυχίες τη φετινή χρονιά και νίκη στον επόμενο αγώνα που θα δώσει με την Μάιντς ο Αστέρας στη Γερμανία.
Παρών στην τελετή του αγιασμού ήταν και ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας κύριος Καϋμενάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη του χάρισε μια φανέλα της ομάδας του Αστέρα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.