Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Βασίλης Νανοπουλος: H νυν δημοτική αρχή αποφεύγει να ενημερώσει Σε ποια χωριά του δήμου Κορινθίων το νερό Στυμφαλίας είναι πόσιμο αποκλειστικά και σε ποια όχι

Εμφάνιση vassilis1.jpg 
Πριν από 15 μέρες ασχοληθήκαμε με ένα σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας που είναι το πόσιμο νερό .
Καλέσαμε το δήμο Κορινθίων και τη ΔΕΥΑΚ να ενημερώσουν άμεσα, δημόσια  και υπεύθυνα (με σφραγίδα, υπογραφή και ονοματεπώνυμο υπογράφοντος -πράγμα που αποφεύγει συνήθως η νυν δημοτική αρχή )

  1. Σε ποια χωριά του δήμου Κορινθίων το νερό Στυμφαλίας είναι πόσιμο  αποκλειστικά  και σε ποια όχι ?
  2. Είναι ίδια η ποιότητα του νερού καθημερινά σε κάθε περιοχή η αλλάζει συχνά για διαφόρους λόγους πχ ανάμιξη με νερό από γεωτρήσεις  ?
Απάντηση στο θέμα επί της ουσίας δεν πήραμε ακόμα .Μια δημόσια διαβεβαίωση του κ. Πνευματικού ότι θα απαντήσει η ΔΕΥΑΚ  ήταν και αυτή ψεύτικη τουλάχιστον μέχρι σήμερα .
Η σιωπή στο θέμα αυτό είναι ομολογία ενοχής του νυν δημάρχου.
 Παραπλάνησε προεκλογικά με ψεύτικα λόγια και ανακοινώσεις ανυπόγραφες ο ίδιος και οι υποψήφιοι του τους δημότες λέγοντας ότι ήρθε στο χωριό τους νερό από τη Στυμφαλία πόσιμο .
Για να μην αποδειχτεί η προεκλογική εξαπάτηση  αρνείται το αυτονόητο  , να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες για να ξέρουν αν μπορούν η όχι να πιουν το νερό από τη βρύση του σπιτιού τους.
Οι ευκολόπιστοι που θα πιουν νερό που δεν πρέπει θα έχουν επιπτώσεις στην υγεία τους και πρέπει να προστατευτούν .

 Βασίλης Νανοπουλος