Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η ΝΔ προωθεί τον Πατούλη για πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Giorgos-Patoulis

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο “εκλεκτός” της Νέας Δημοκρατίας για το αξίωμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της Κεντροαριστεράς, με τον Κώστα Ασκούνη.
Η Συγγρού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε οργασμό ζυμώσεων και επαφών, προκειμένου να δαμορφωθεί η κατάλληλη πλειοψηφία, και να περάσει στον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας η ΚΕΔΕ, με τον Γιώργο Πατούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στις ζυμώσεις έχει ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης του κόμματος, Δημήτρης Καλογερόπουλος, καθώς και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να μετρηθεί η υποψηφιότητα Πατούλη, και να φανεί αν συγκεντρώνει τις σχετικές ψήφους.
Η Νέα Δημοκρατία δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια να πάρει στα χέρια της την ΚΕΔΕ, ακόμη και σε περιπτώσεις που είχε την πλειοψηφία των δήμων της χώρας, ενώ και αυτή τη φορά βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ώστε διάδοχος του Κώστα Ασκούνη να είναι ένα πρόσωπο από εκείνον τον χώρο.

υστερογραφα