Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Mεγάλη επιτυχία από τις αιμοδοσίες, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης - Αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsFeil3-qAVCeF3OyqLJ78KFY_2T45Vu6HocqJcXpNRrPr3g1hKkhJuyE0y4F7TzYa9XjThcA4CKoElawMiXvA1ZyfZiC5HtbogDnlFD2xKUmsZRNNMtFOcAqy9VsE7MyMtkRfWLGNWHM/s1600/aimodosia.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «οι Φίλοι της Ζωής», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις αιμοδοσίες, οι οποίες ήταν αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, 14 Ιουνίου 2014, συλλέγοντας 139 μονάδες αίματος.
Ευχαριστούμε θερμά τους Εθελοντές Αιμοδότες οι οποίοι ανταποκρίνονται και ενισχύουν την προσπάθειά μας καθώς επίσης και την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κορίνθου για την αγαστή συνεργασία μας.
14 Ιουνίου. Μία μέρα σημαντική αφού είναι αφιερωμένη στην Εθελοντική Αιμοδοσία, στον Εθελοντή Αιμοδότη που δίνει το αίμα του για τον συνάνθρωπό του.
Η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό της ζωής και η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι δωρεάν επένδυση της υγείας. Είναι θέμα έμπρακτης αγάπης, αλτρουισμού και αλληλεγγύης. Και σεις αγαπητοί μας συμπολίτες το δείχνετε έμπρακτα σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου μας, δίνοντας το αίμα σας για τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Με την δική σας ευαισθησία και συμμετοχή ο Σύλλογός μας συνεχίζει να υπάρχει, να εξελίσσεται, να είναι πρωτοπόρος στις ιδέες, τις οποίες εφαρμόζει και μεταδίδει σε όλους τους Συλλόγους της Ελλάδος. Πρωταγωνιστεί στην προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών και συμβάλει άμεσα στη θεμελίωση του Κοινωνικού Κράτους που οραματιζόμαστε.
Συμβάλει στην εξέλιξη του περιεχομένου των κοινωνικών δικαιωμάτων στην εποχή μας. Προστατεύει το πιο πολύτιμο αγαθό, την ζωή. Στην εποχή μας δεν σπανίζουν οι άνθρωποι με την ισχυρή πνευματική πανοπλία, σπανίζουν όμως οι άνθρωποι με την ηθική πανοπλία. Οι άνθρωποι που θα κρούσουν τις πύλες της συνείδησης και θα δονήσουν τις χορδές της ευαισθησίας μας. Οι άνθρωποι που θα εξανθρωπίσουν τον άνθρωπο.
Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας
Ο Γενικός Γραμματέας
Σταματούλης Ιωάννης