Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η νύχτα που ο Σαμαράς κοιμήθηκε “πιο ήσυχος από ποτέ”…


Antonis-Samaras-Fotis-Kouvelis
Η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην Πορτογαλία, έδωσε στον Πρωθυπουργό την ευκαιρία για χαλαρή κουβέντα με στελέχη και συνεργάτες, στο περιθώριο των εργασιών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σύμφωνα με το “Έθνος”, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παρασκήνιο που προηγήθηκε της αποχώρησης της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση συνεργασίας και με το ΠΑΣΟΚ, το καλοκαίρι του 2013, και αποκάλυψε ότι είχε μείνει με την εντύπωση ότι ο Φώτης Κουβέλης θα συνέχιζε, και δεν θα… κατέβαινε από το τρένο.
“Εκείνη τη νύχτα ήμουν βέβαιος ότι είχαμε συμφωνήσει. Μάλιστα, θυμάμαι ότι γράφαμε και οι τρεις τα σημεία της συμφωνίας, για να μη γίνει κανένα λάθος, και μετά δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μέρα, προκειμένου να τα επικυρώσουμε. Εκείνη τη νύχτα κοιμήθηκα πιο ήσυχος από ποτέ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς.
Το ρεπορτάζ του “Έθνους” καταγράφει ακόμη την άποψη του Πρωθυπουργού ότι η πτώση των ποσοστών της Δημοκρατικής Αριστεράς στις πρόσφατες ευρωεκλογές οφείλεται κυρίως στην αποχώρησή της από την κυβέρνηση.

ysterografa.gr