Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Βλάσης Τσιώτος: "Συγχαρητήρια στον κ. Ανδρικόπουλο για την καθαρή του νίκη... θα είμαι δίπλα του , από την θεσμική μου θέση προσπαθώντας να βοηθήσω σε ότι και όποτε με χρειαστεί...Καιρός να ξεφύγουμε από τις στείρες αντιπαραθέσεις..πάνω από όλα το καλό του Δήμου.""

Ο αρχηγός του συνδυασμού "Ανανεωτική Συνεργασία" , κ. Βλάσης Τσιώτος σε   συνέντευξη που παραχώρησε, στον δημοσιογραφο Νοτη Κομνηνακη και στην κάμερα του freddotv.gr και του Axion  ανέπτυξε τους βασικούς στόχους του ως επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης για την νέα αυτοδιοικητική 5αετία   στο Δήμο  Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.
Ο νεοεκλεγείς επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Βλάσης Τσιώτος   στις  δηλώσεις συνεχάρη τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο τονίζοντας τα εξης:
"Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης επέλεξε ξεκάθαρα Δήμαρχο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Ανδρικόπουλο για την καθαρή του νίκη, Θέλω να δεσμευτώ σ' όλους ότι θα είμαι δίπλα του , από την θεσμική μου θέση για όλη την 5αετία, προσπαθώντας να βοηθήσω σε ότι με χρειαστεί και όποτε  με χρειαστεί. Είναι νομίζω καιρός να ξεφύγουμε από τις στείρες αντιπαραθέσεις και να αποδείξουμε ότι μας ενδιαφέρει πάνω από όλα το καλό του Δήμου."
Στη συνέχεια ο κ. Τσιώτος δήλωσε ότι έκανε ένα δύσκολο αγώνα καθώς δεν είχε κάνει κάτι παρόμοιο και παρολα αυτά που μας αφηνει το αποτέλεσμα νιώθουμε πραγματικά μία υπερηφάνεια  γιατι αυτά που ενοούσαμε  απο την αρχή το πράξαμε ...κερδίσαμε αξιοπιστία.
Ακολούθως ο κ. Τσιώτος δήλωσε:
"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης που μας τίμησαν με την ψήφο τους και αυτούς ακόμα που δεν μας ψήφισαν, αλλά πραγματικά μας έδειξαν ότι είμαστε μία εφεδρεία για τον τόπο. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε υποχρέωση σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να παραμείνουμε στον θεσμικό μας ρόλο και να αποτελέσουμε μία ασφαλιστική δικλίδα για το Δήμο."
 Ο κ. Τσιώτος δεν παράλειψε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του όλα τα στελέχη του συνδυασμού του που τον επέλεξαν σαν πρώτο μεταξύ ίσων, τονίζοντας, ότι η εμπιστοσύνη του κόσμου του απέδειξε ότι "χρειαζόταν κάτι καινούργιο , ανεξάρτητο , χωρίς κομματικές ταμπέλες.. Τυχόν νίκη μας θα στερούσε μελλοντικά σχέδια από πολλούς. Καταφέραμε να να φέρουμε την ένωση ομως την πετύχαμε...απέναντι.
Τελειώνοντας ο κ. Τσίωτος συνεχάρη όλους τους συνδυασμούς για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε σε όλη την προεκλογική περίοδο στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης τονίζοντας ότι " θα κάνω καλόπιστη κριτική σε όποια προσπάθεια εγώ κρίνω, ότι δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση... Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός και δεν θα κάνουμε  απλή στείρα αντιπολίτευση.

Ολόκληρη η συνεντευξη του Βλάση Τσιώτου  στον δημοσιογράφο Νοτη Κομνηνακη και στην καμερα του freddotv.gr και του Axion στο video που ακολουθεί: