Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

52χρονος από την Ζαχάρω σκότωσε τη φίλη του και φύλαγε το πτώμα στο σπίτι του επί έναν μήνα στους Αμπελόκηπους


Φρίκη στους Αμπελόκηπους!  Ένας 52χρονος  άνδρας από τη Ζαχάρω, σκότωσε την φίλη του και φύλαγε το πτώμα της στο διαμέρισμα του όπου είχε κρεμάσει...  αρωματικά χώρου για να καλύπτει τη μυρωδιά του πτώματος.. Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε την περασμένη Κυριακή όταν οι γείτονες παραπονέθηκαν στην αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που έβγαινε απο το διαμέρισμα. .
Δε το χωρά ανθρώπου νους αυτό που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων όταν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, έφτασαν στο σπίτι του 52χρονου μετά τις καταγγελίες των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυτανίας
 Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του πρώτου ορόφου και στο γεμάτο με κρεμασμένα αρωματικά χώρου υπνοδωμάτιο, και σε ένα σκηνικό «ιεροτελεστίας», βρήκαν μέσα το πτώμα μιας γυναίκας σε αποσύνθεση πάνω στο κρεββάτι.  Ο 52χρονος άντρας φώναζε "δε τη σκότωσα εγώ, δε τη σκότωσα εγώ".
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την 48χρονη γυναίκα από την Ιρλανδία η οποία εργαζόταν σε μπαρ, δολοφόνησε ο 52χρονος φίλος της μετά από καυγά. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο θάνατος της είχε επέλθει πριν από τουλάχιστον 25 ημέρες, σε χρόνο που πιθανόν σχετίζεται με έναν άγριο καυγά και συμπλοκή ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ο 52χρονος είναι γνωστό πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβληματα και είχε επιθετική συμπεριφορά ωστόσο κανείς δεν πίστευε οτι θα έφτανε σε αυτο το σημείο.
Την περασμένη Κυριακή, ο 52χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης του 33ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.
Οταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του 52χρονου στη Ζαχάρω Ηλείας οπου διαμένει εκείνος τους είπε "ο γιος μου δε στέκει στα καλά του, έχει ψυχολογικά προβλήματα". 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Νewsit, το πτώμα της 48χρονης δε φέρει φανερά τραύματα από κάποιο αιχμηρό ή άλλο αντικείμενο και αναμένονται τα αποτελεσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Oπως δήλωσε στο Newsit η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας "μάθαμε οτι κοιμόταν δίπλα στο πτώμα της συντρόφου του. Το ζευγάρι έμενε στην πολυκατοικία τα τελευταία 2 χρόνια".

newsit.gr